Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A Zéé

addikt

válasz Motion_Blur #4787 üzenetére

hát az utána levő képen kinn van valami Zengős doboz, meg a kerékállvány is ott a box előtt, szóval szerintem ez amolyan "kollektív" Honda teszt.

Just a simple Lineman...

• A Zéé

addikt

Most találtam csak rá a topicra, nem is tudtam, hogy van. :N el is mentem kedvencekbe :)
    Látom élménybeszámoltok, hát hasonlókat tudok mondani én is, mint ti.
    Tényleg punnyadt volt a hangulat kissé, a betétfutamok se sikerültek túl eseménydúsra, a kísérő cuccok se voltak nagy valamik, na meg a főszámok alatt se csokizta senki se össze magát az izgalomtól. :(

Engem nagyon meglepett, hogy ilyen sokan kinn voltak, kevesebb nézőre számítottam, mondván, hogy nincs ingyen busz, nincs reális győzelmi esély, meg még az időjárás is elég vacak volt, meg a programok is kicsit kevesek voltak. Én nagyon sajnálom, hogy a GT Sprint kikerült a programból, a csupa GT3-as autókat szívesen elnézegettem volna.

Suzukisoknál túl sok dolog nem történt, Auto GP is eléggé semmilyen lett, elég kevés induló volt :(
    Mi a fedett részen voltunk végig, tavaly és tavalyelőtt is a boxal szemben, a főtábor mellett voltunk. Idén is ezt a részt céloztuk be, és tényleg ott se volt az a nagy tombolás, mint korábban volt.
    A futamokról: az első futam rajta, meg a második futamon a Citroenek mezőnybe szürkülése a két dolog ami említésre méltó a hétvégéről, más nem nagyon. Na meg az a majdnem másfél óra, amíg kiértünk a parkolóból az M3-ra... Majd talán jövő héten a Slovakiaring jó lesz. Most először eljutok végre oda is :) Ami viszont szinte biztos, hogy jövőre nem veszünk padock jegyet. Idén annyira semmi nem volt ott, hogy csak egyszer mentünk át egy fél órára.

Na de a lényeg, hogy Hajrá Norbi, Hajrá Zengő Team, bízzunk benne, hogy ennél jobb futamok jönnek :)

Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák