- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz Motion_Blur #4787 üzenetére
hát az utána levő képen kinn van valami Zengős doboz, meg a kerékállvány is ott a box előtt, szóval szerintem ez amolyan "kollektív" Honda teszt.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Most találtam csak rá a topicra, nem is tudtam, hogy van. el is mentem kedvencekbe
Látom élménybeszámoltok, hát hasonlókat tudok mondani én is, mint ti.
Tényleg punnyadt volt a hangulat kissé, a betétfutamok se sikerültek túl eseménydúsra, a kísérő cuccok se voltak nagy valamik, na meg a főszámok alatt se csokizta senki se össze magát az izgalomtól.Engem nagyon meglepett, hogy ilyen sokan kinn voltak, kevesebb nézőre számítottam, mondván, hogy nincs ingyen busz, nincs reális győzelmi esély, meg még az időjárás is elég vacak volt, meg a programok is kicsit kevesek voltak. Én nagyon sajnálom, hogy a GT Sprint kikerült a programból, a csupa GT3-as autókat szívesen elnézegettem volna.
Suzukisoknál túl sok dolog nem történt, Auto GP is eléggé semmilyen lett, elég kevés induló volt
Mi a fedett részen voltunk végig, tavaly és tavalyelőtt is a boxal szemben, a főtábor mellett voltunk. Idén is ezt a részt céloztuk be, és tényleg ott se volt az a nagy tombolás, mint korábban volt.
A futamokról: az első futam rajta, meg a második futamon a Citroenek mezőnybe szürkülése a két dolog ami említésre méltó a hétvégéről, más nem nagyon. Na meg az a majdnem másfél óra, amíg kiértünk a parkolóból az M3-ra... Majd talán jövő héten a Slovakiaring jó lesz. Most először eljutok végre oda is Ami viszont szinte biztos, hogy jövőre nem veszünk padock jegyet. Idén annyira semmi nem volt ott, hogy csak egyszer mentünk át egy fél órára.Na de a lényeg, hogy Hajrá Norbi, Hajrá Zengő Team, bízzunk benne, hogy ennél jobb futamok jönnek
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik