Új hozzászólás Aktív témák

  • badd

    tag

    Hát, esélytelen volt alapból, hogy itt csoda történjen, de hogy előzni se lehetett egyáltalán, arra nem számítottam (a két futamon volt összesen kb. 3 előzés, vicc). Az már egy másik kérdés, hogy én még Norbitól nem láttam olyan futamot, amikor mintha egy másik tudatállapotban vezetett volna, és ott előzte volna a többieket, ahol csak érte. Azért nem egy ilyen futamot láttunk már pl Monteirótól, Hufftól, Tarquinitől, akkor amikor nem is világverő autóban ültek. Valami ilyesmit vártam volna Norbitól, bár nyilván a kocsi se volt százszázalékos, meg a pálya adottságai is olyanok, amilyenek. Van ilyen, azért szépet menetelt a negyedik futam óta, és megérdemelte volna, mert igazából nem rajta múlott. Grat a második helyhez!

    A Honda meg amúgy a WTCC bokszzsákja volt. Nagy hülyén belementek, hogy a TC1 előtti utolsó évben még beszálljanak, ahol a Chevy szarrá verte őket. Így lemaradtak a Citroentől, akik végig szarrá verték őket. Aztán jött a Volvo, és ők is elpicsázták őket (bár nem olyan fölényben, de legalább megbízhatóbbak voltak, ha nem is mindig gyorsabbak).

    Kíváncsi leszek hogyan dönt Norbi a jövővel kapcsolatban. Szinte biztos vagyok, hogy ha megnyerte volna a VB-t, akkor egyből bejelenti, hogy visszavonul és a családra és a M1RA csapatvezetésre fókuszál. Így jó kérdés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák