Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Yayoh #6525 üzenetére

    Most se biztos, hogy meglesz a két autó, mert a második egy része itt, egy része ott, egy része meg ki tudja hol. Szóval... ;] .

    De amúgy értem, hogy mire fel írtad :R . Saját véleményem az, hogy a Michelisz-Wéber idejében még csak egy kis privát csapat volt a Zengő Motosport. Mára meg már A privát csapat lett. Talán az egyetlen privát csapat a TC1-es érában, akiken látni a folyamatos fejlődést és látod, hogy mit tesznek le az asztalra. Remélem hogy ezt a hazai szponzorokat is meglátták, mert itt egy újabb nem két éves projektről lesz szó. Szerintem :) .

    vwpolopg: Szerény meglátásom a következő:

    Zoli bedob most két fiatalt a mélyvízbe, akikről tudni lehet, hogy nem fakezűek és most egy idény alatt kiderülhet, hogy tényleg van-e bennük potenciál és kinevelni egy vagy akár két új gyári pilótát. Vagy netán egy bajnokot :) .

    Mindenki azt várta, hogy mikor lesz már a Zengős csapat is két pilótás, erre itt van és mintha most meg ez lenne a gond :) . Teljesen érthető, hogy nem fognak annyit beleinvesztálni a projektbe, mivel két újoncról van szó. Nekem, mint szurkolónak ez egy jó felállás, mert látni hogy nem kicsiben gondolkodik egy magyar csapat.

    Szerelők: Csak ötlet, de lehet hogy a TCR projektbe lettek áttéve páran, hiszen Tóth Norbival ott is elindulnak Zengőék. Oda is kell ember :) .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák