-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Tipikus ketszerezes a M103-al.
Amikor csinalok 7 killt 6832 damaget kikapunk, amikor 329-et akkor nyerunk a szar XP-ert. -
Jakuu
őstag
válasz Napfénysüti #3301 üzenetére
Miert lenne lathatatlan ? Legenysegi tagra klikk ? Personal file es a Service Record fulon lathato mennyi XP kell meg a kovetkezo % eleresehez.
-
Jakuu
őstag
Szerintem is vannak furcsa anomaliak, ami nem feltetelezi az alap papiron megadott erteket.
T71,T69 agyuja olyan mintha legalabb 200 folotti lenne, ellenben vannak olyan agyuk, amik papiron sokkal jobbak ellenben sokkal rosszabbul sebzek veluk, mint pl. a francia agyuk 230 folotti penje, mikozben lovom a semmiket vele a papir tankokba. Vagy amikor a holt pontos agyuval nem talalok el semmit 2 lepesrol, ellenben olyan orosz troll agyukkal, mint ami pl a KV-1S-nek van (0.57m) 500m-rol 4bol 4szer talalnak el, mikozben hull downban vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Valami nem stimmel a arty MM-el a 8.5 patch ota.
Csak ket pelda azota mit csinalt:
Nalunk egy tier 6 arty, masik oldalt ketto tier 7
Tegnap szinten egy gyonyoru elosztas.
Nalunk 1db t7 + 2db t6 arty, ellenfelnel pedig 3db t7+ 2db t6 arty azaz nem csak szamban voltak nagyobbak 3 vs 5, hanem meg a tier ertekuk is magasabb volt. -
Jakuu
őstag
válasz littlemole #3849 üzenetére
Hasznalj kulso map modot. A locastans enh. HD minimap Gen 2 (8.5e) mapot ajanlom, mert ott editalni lehet a config fajljaban (Mmap.xml) sok mindent, mint a billenyuzet megadasat is a zoomra.
<keycode>20</keycode><!-- keycode to toggle the map. any other code disables-->
Es meg egyebeket, mint a tankok neveinek betumeretet,map zoom merteket stb.
Raadasul mar olyat is tud, hogy az ellenseges tankok legutolso spotolt helyzetet is feltunteti a mapon.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Jo ez a jatek 6 kill 3291 damage es -7587 credit anelkul, hogy lottem volna egyetlenegy gold loszert.
-
Jakuu
őstag
válasz Bad Pritt #55670 üzenetére
Nem hat, azert nem kapok ugyanannyi penzt.
Megis hogyan? Ne lojjek es bujjak el ? Most is lottem 2k felett 4 killel egy t7 csataban az eredmeny, 15 loves 93.37%-s talalati arany mellett , meg sem haltam es gyoztunk, jol figyelj -11935 ezust.Ui es nem, nem hasznaltam javitokeszletet es nem lottem goldot.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz xenom0rph #55833 üzenetére
Nem olvastam milyen beallitasokkal jatszol, de ha esetleg az arnyek be van kapcsolva akar minimalis beallitasra is, azt kapcsold ki.
Az jo par FPS-t segit. A masik, ami nem WOT beallitas es segiteni szokott. Amikor jatszol akkor a windows lapozofajlja (pagefile) legyen fix meretu. A windows nagyon mostohan banik ezzel, hiszen 8GB memoria mellett is kepes letrehozni akar 15GB-s fajlt es annak a teljes beolvasasa bizony nem gyors muvelet.Ha pedig meg emelle toredezett a vinyo, akkor a laggolas, FPS csokkenes, meg inkabb jelen van.
-
Jakuu
őstag
válasz ddt500hu #55844 üzenetére
Szerintem meg a 25%-os random faktor.
Ugyebar ez regebben 10% ill 12.5% volt. Ezzel megjobban manipulalhatova tettek a jatekot.
a vicces az egeszben, hogy elmeletileg a t29 agyujaval a +/-25% rendszerrel tobbet kene lonnom maximumban, erre a regi sebzeshez kepest, ahol lottem vele 400dmg-t (ez volt a max) 288-at (ez volt a minimum)Most van hogy lovok 240-t, ellenben egyszer nem lottem meg 400-at, pedig elmeletileg 420 a max sebzes az uj rendszer szerint.
Erdekes, hogy sokkal tobbszor lovok 300 alattit, mint felettit, ami nagyon gaz. Pont ebben rejlett a t29 ereje, nagy tuzero viszonylag turheto gyorsasaggal es a kupola strapabirosaga a keves HP mellett.Most pedig a tigrisek sebzeset lovom nagyreszt, mikozben azok gyorsabban lonek es a tankjuknak tobb a hpja.
Egyedul a hull-down ami elonyt ad mar csak.A penetration es critical hit null damages lovesek megszaporodasarol, pedig ne is beszeljunk. Atlagban legalabb 4-et lovok meccsenkent, de volt olyan, hogy 3 merkozes alatt 21 ilyet lottem egy szopo napon.
Es mindegy volt a szog stb. Tegnap is hasonlo tortent, ami szamomra erthetetlen volt, orosz td felepitmenye latszott csak ki a szikla mogul, semmi mas. Teton lovom erre critical hit null damage es leesik a lanca. LOL
Es az osszefoglaloban ott van hogy lancon lottem, csak azt nem ertem megis hogy lehet ez, amikor egy mozdulatlan TD tetejet lovom meg es semmi mas nem latszodik ki a szikla mogul.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz ddt500hu #55849 üzenetére
Az nem engine hiba, hanem a radiotavolsag. Kikerul a reportbol es azert tunik el.
Ha azt mondtad volna, hogy az nem tetszik, hogy szikla mogott all a minimum standard spot tavolsagon kivul, ahol igy mar szamit a tereptargy. Es a report idon elmulasaval ujra eltunik es utana kijon ugy hogy nem latod es ugy lo rad es mire feltunik neked a kepen mar visszabujik a targy moge. Tehat ha ezt mondod meg megertenem, de itt ez az internet kapcsolatbol adodo hiba es nem lehet kikerulni, mert az o adatcsomagjai korabban erkeznek meg a szerverhez, hogy elindult es elhagyta a fedezeket, es csak utana tortenik az, hogy a szerver neked is elkuldi az adatcsomagodat es az idokulonbseg osszeadodik ami koztetek van ha neki 120ms a pingje, akkor te minimum annyival kesobb kapod + a te eleresi idod.Szerintem a nagy random faktor a legidegesitobb, mert minnel nagyobb annal nagyobb a diffi a lovesekben, pontosagban stb.
25%-al kilohetsz a celkereszten kivul peldaul. Aztan jon az eredmenye pl olyan dolgokban, hogy egy 5 meterre allo tankot nem talalsz el mert magad ele losz 3 meterre a foldbe -
Jakuu
őstag
válasz Iron Funeral #55858 üzenetére
Nem lottem vele 400 felett. Mondom 400 volt, es mar vagy 800 csatat mentem legalabb azota, es jo ha lovok max 380at nagy nagy ritkan kb 30lovesbol egyszer. Na de 400 ? Egyszer sem!!! Ellenben 240-260 az jon dogivel. Na magyarazd meg vajon hogy lehet ez, hogy max sebzes nincs ? Ellenben minimum rengetegszer.
Es foleg szopo napokon, amikor harcolok mondjuk egy low HP-s tankkal aminek van 250HPja es lovok 247-et de o meg lo egy ammo racket amivel megol a maradek 3HPjaval.Meg ami a kedvencem, hogy felkemenyednek ilyen csatakban az alacsony HPs tankok armorja. Ahova eddig weak spoton sebezted, hirtelen nem sebzed vagy commander kupolarol pattansz. Es a 120HPs tankok olyanokka valnak mint az acelfal. Ezeket utalom ebben a jatekban a legjobban es ezeken a napokon, olyan mintha elfelejtettel volna jatszani a 85%-s pontossagi aranyod hirtelen 60% kornyeki lesz a 8 talalatbol 2 ha a sebez a weak spotokon is, mert a papir amx light tank hatarol is lepattansz t8 agyuval aminek 200 a penje vagy jonnek a misztikus penetration/critical hit null damagek a 20 armorokrol.
-
Jakuu
őstag
Ez igy igaz. Itt egy kis http://www.wotinfo.net/en/camouflagesegitseg is neki.
-
Jakuu
őstag
válasz Iron Funeral #55868 üzenetére
Ja csak a lenyeg az lenne egy jateknal, hogy te jatsz a jatekkal es ne a jatek jatszon veled.
Ez az elsodleges pont, ezekkel a dolgokkal meg szepen lehet manipulalni a weak playereknek a gyozelmi ratejat, meg hogy ne menjen el a kedvuk a jatektol, mert kulonben semmit nem olnenek meg es a jo jatekosok lepuffantanak oket, mert akkor a lovest nem a manipulacio hatarozna meg, hogy eltalalsz e valakit, vagy sem.Persze erre jonnek -Moderálva!- hogy ez csak veletlen es varosi legenda mikozben a napi stat mint egy hullamvonal a'la good days and bad days valtakozva egy-ket napi atlaggal.
Jo pelda erre a penetration null damage, WG a beta es a kezdeti jatekverziok alatt egyertelmuen bugnak titulalta es igeretet adott arra, hogy javitjak,de az akkori megjegyzesuk szerint ez sokaig elhuzodik, mert komplex hibarol van szo. Aztan leirjak, hogy meg sem javitjak ezt a hibat erdekes modon es mar ugy nevezik, hogy ez feature es parositottak melle a modul sebzeseket.
[ Módosította: #40993792 ]
-
Jakuu
őstag
válasz Diarmand #55883 üzenetére
"Ne is függjön a képességeitektől a győzelmi ráta, hanem legyen előre megírva? "
Vagy a 25% mellelosz vagy semtol ? Tehat a random engine effekt egy kepesseg. Vagy amikor az egesz klan ugyanazon a napon csak kritikal hit null damaget lo az ellenfel meg 500m-rol kapasbol ammor racket mikozben megy 50-el a hepehupas talajon, amit javitasz es kilo ugyanugy mozgas kozben kapasbol masodjara is kovetkezo tolteserol mikozben felig fedezekben vagy?
Nagy ugyesseg jah, amikor anyad... eppen sutott valamit, mert KELL, hogy az ures fejed megtomd, ahogy megfogalmaztad.Nem nem kell, mint ahogy azt sem, hogy meg a latszatja is meglehessen a manipulacionak, ami bug majd kesobb feature, es akkor ne rohogjenek pofan erre a magyarazatra.
Csak annyi kell hogy azt tortenjen, hogy valahova losz ne essen le elotted a loszer, hogy a 2000 feletti atlagsebzesed a 2000 damagerol ne redukalodjon 600-ra, mert csak penetration null damaget losz a commander hatchokon, mikozben megmagyarazod hogy a jatekos nem tudja hova kell loni. De te felfogtad, hogy csak gyozelmi szandekbol lehet ez es csak azert , hogy kizarolag a gyozelemben talalhat barki elvezetet, mert neked az effele szopas okoz azt.[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz Diarmand #55887 üzenetére
Csak egy vizfeju kornelkanak csuszik ki a kezebol 10bol 8szor a labda. Ellenben egy jo effes jatekos nem lo 3 meccsen 21 penetration null damaget 30 lovesbol, amikor 25% random effect van allitolag a jatekban.
De biztos a szazalekokkal van a baj es nem a jatekosok ugyessegevel, hiszen szerinted a random effekt az ugyessegfuggo. -
Jakuu
őstag
válasz Viktoár #58005 üzenetére
Szamit? Nem.
Hiaba atkozodsz, attol nem lesz jobb hiaba is erzed ugy, hogy egyedul vagy.
Ma az utolso 17 csatam mind 4k feletti w8 volt, ellenben talan ha egy merkozest nyertem, es nem szamitott, hogy 5 vagy tobb killt csinaltam, mert olyan hulyek voltak velem, hogy szinte mindig kikaptunk. -
Jakuu
őstag
válasz Simulacrum #58027 üzenetére
Es olyan is. A napi winratio elarul mindent.
Nezd meg peldaul Markus_X napi winratiojat. (random battlenal jol lathato, mert nem lehet a winratet manipulalni, mint mas jatekmodoknal, hogy gyengebb csapatot hivsz ki allandoan, stb.)
Szoval visszaterve Marcus_X-hez, aki az EU szerveren az 5. legjobb jatekos az effje szerint. (wotstat adatok 2782Eff)
2014-05-11 , 68.75%
2014-05-12 , 41.76%
2014-05-13 , 50%
2014-05-14 , 70%
2014-05-15 , 33.3%
2014-05-11 , 75%Altalaban ugyanez figyelheto meg az osszes jatekosnal 1-2 nap valtozassal. Sikeres nap, majd jon egy sikertelen nap. Egyik periodus se hosszabb altalaban 2-3 napnal. Es most nem amatorokrol beszelek.
-
Jakuu
őstag
válasz Simulacrum #58059 üzenetére
Hat pont eze5t van a top playerknel is ez a ingadozas ugye ? PPP Biztos ok is faradtabbak, meg elfelejtettek loni.
-
Jakuu
őstag
Vegre valami ertelmes event ezzel a 2x szorzos XP-vel.
-
Jakuu
őstag
válasz Stigma.HC #58590 üzenetére
Nem szamit az xvm, hanem az szamit, hogy milyen a napi hitrate.
Vicces hogy meg nalam is ingadozik 40% es 80 kozott.A vicces hogy egy napi extreme statot csinaltunk a winrate alapjan meccsenkent es olyan irrevelans talalati aranyok jottek ki, hogy gyoztes merkozesnel annyi ammo racket csinal egy team, mint amennyi penetrationt a masik csapat. Ez eleg sok mindent elmond a jatekrol es a 25% random effectrol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest