Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz LK #69373 üzenetére

    Szeretem mikor arra hivatkoznak emberek, hogy sok példa volt erre az elmúlt időben, mintegy asszociálva arra, hogy az emberek fejében bizony összemosódnak az emlékek és nem emlékszik mindenki mindenre. Úgyhogy kérlek meséld el, hol az a sok példa, ahol xyz leszarozott bárkit is csak azért, mert túl gyenge ez meg az a statisztikája, WNZ mutatója. Vagy netán a legutóbbi dologra gondolsz, ahol páran egymásnak ugrottunk a foglalni/nem foglalni témában? Csak mert ott nem egészen az zajlott, amit írtál. Ha meg nem arra gondoltál, akkor újfent szeretném tudni, hogy merre találom ezt a sok példát ahol elemezgetünk/bénának titulálunk másokat? Ahogy én látom sokkal inkább jellemző az, hogy segítünk egymásnak, lásd h1mpi példáját.

    Az meg, hogy valaki nem írja be a nickjét, hidd el nekem, nem azért van, mert attól fél, hogy leszarozzuk. Mégsem olvasom soha, hogy te csak ne tégy be replayeket azzal az accal, hanem inkább megnézzük ezeket, mert sokszor érdemes. Esetleg néha írunk róla valamit, de ez inkább jellemző akkor, ha kéri az illető. Na de az, hogy bemásolok egy csatajelentést, hogy mekkora király vagyok és mikor kérnénk rá valami bizonyítékot, akkor nem ad az illető és elmegy a dolog egy olyan irányba, hogy ő nem csinál erről képet vagy valamit, mert kinek kellene bizonyítania bármit is, well, az nem a mi hibánk. Egy ilyen kör type-pal (7k+) kőkemény kör. Nem is tudom ki írta, hogy messziről jött ember... ez a helyzet itt is.

    Szóval LK szerintem nem kéne aggódnod amiatt, hogy megszól valaki a statod miatt, nálam pl nincs is xvm. Én max akkor küldenélek el melegebb éghajlatra, ha csata közben valahol A1-ben füvet nyírnál.

Új hozzászólás Aktív témák