-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz joergie #48381 üzenetére
Én is használom pár tankon (E-100, JT, T34) mivel csökkenti a tűz esélyét is és van is raktáron de nem ezt teszek minden tankra csak ha szükséges. Az E-100-al volt, hogy kétszer egymás után kigyújtottak mert nem tudtam a városi pályán elrejteni az alját, kézivel még eloltottam az elsőt de a második alkalommal már végig égtem. JT-n is úgy érzem szükséges az automata, hogy kevesebb legyen az esély az égésre, T34 pedig prém tank azért használom rajta.
Kakumix: Én is nagyon régóta bevásárolok mindíg ha akciósak de eddig inkább csak a kézit vettem, de volt pár akció ami után maradt pár automata és mivel elkezdtem pár tankon használni vettem is hozzá párat. Most is van több mint 1000 összesen kézi javítókészletből, elsősegélykészletből és tűzoltókészülékből. Pár milliót meg lehet ezzel is spórolni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Bónuszkód, 50 arany az első 100.000 aktiválónak.
HOWWEROLLWGLGRANDF1NAL
-
Chris0321
addikt
World of Tanks Magyar Portál:
- A World of Tanks optimalizációja folyamatosan történik
- Nincs szükség az önjáró tüzérség általános balanszolására
- Csak 9.0 után fog bekerülni a térképekre szabott csapat összeállítás lehetősége a 7v7-es csapat módhoz
- Átlagosan 1-3 önjáró tüzérség van a csatákban jelenleg
- Nem biztos még, hogy csak átmenetileg, vagy véglegesen szedik ki a játékból a nemzetek csatáját, Storm szerint javítani kellene a MM-jén de erre most nincs kapacitás
- Roaming: Majd egyszer ha kész lesz
- Storm szerint a 9.0 epic része a HD modellek és a történelmi csaták leszek
- Az acélfal kitüntetést átalakítják, a HE lőszereket nem fogja mostantól figyelembe venni
- Storm megerősítette, hogy a T7 buffolva lesz 9.0-ban
- Új falombozat, fű és bokor render: Majd ha kész lesz
- Az MM működése a történelmi csatákban: Minden tanknak lesz egy speciális MM súlya, ami a történelmi csatákra vonatkozik, ez alapján lesz kiegyensúlyozva a két csapat, illetve lesz egy érték, amit nem léphet át a csapat MM súlya összesítve
- A történelmi csatákban a járművek tulajdonságaiba nem fognak belenyúlni, csak a történelmi felszerelés, és lőszeradag lesz egyedi
- Bármi is történjen, nem fogják kivenni a történelmi csatákat
- A dinamikus felbontás azt jelenti, hogy a kezelőfelület felbontása megmarad, míg a játék többi részének a felbontása lehet más is. Például 1024x768-as felbontású a kezelőfelület, a többi meg csak 800x600-as.
- Nem biztos, hogy mikor kerül be a játékba az E-10, ha egyáltalán bekerül.
- A fejlesztett grafikáról szóló videó akkor kerül ki, ha a grafikus csapat befejezte a munkát.
- A HD modelleken a forgó tárgyak, például a ventilátorok nem lesznek meganimálva
- A megsemmisült modellek olyanok maradnak, mint eddig, nem veszi majd figyelembe a tank megsemmisülésének a módját
- A WT E-100 autoloaderje nem lesz animálva
- A T-62-n a hüvelykivető mechanizmus nem lesz meganimálva
- Lesznek kitüntetések a történelmi csatákban is
- A 9.0-s tesztszerver 2-3 héten belül jönni fog
- A tankokról lerepülő dolgok a Havokkal fognak jönni, nem 9.0-ban
- A brit Sherman ág (Firefly és társai) idén fognak jönni
- A HD modellek elkészítése eléggé szigorúan be van táblázva, így más modellek készítésére nem jut idő
- A lőszerrekeszek HP-ja nem lesz átdolgozva
- A fejlesztők nem lettek kész 9.0-ra a tankok felborulási mechanikájával
- A 9.0-s patchben nem nyúlnak a tankok adataihoz, kivéve a T7 Combat Car és Mk. IV. c.buffolását
- A fejlesztők már látják a TD nerf eredményét, de Strom nem mondhatja el ezeket
- Nem feledkeztek meg a tankok dinamikus adatainak kijelzéséről a garázsban
- Lehet, hogy új, történelmi tornyokat kapnak bizonyos járművek, ha befejeződik a HD modellek elkészítése
- Jelenleg nem lehet majd szakaszban menni a történelmi csatákra, ez majd később lesz csak elérhető-Soshykin
-
Chris0321
addikt
válasz Kakumix #48505 üzenetére
Nem sokat mentem szakaszba de szerintem az egyik legfontosabb, hogy tudjatok egymással beszélni a játék közben. Mi a játékba beépítettet használtuk, csak egy mikrofonos fülhallgató kell hozzá. Nem írtad ti szoktatok-e valamit használni. Folyamatos kommunikációval elkerülhetitek, hogy ugyan arra lőjetek feleslegesen, tudod figyelmeztetni a csapattársadat ha bekerítik, tudod figyelmeztetni merről lőttek rád ha nem látszik az ellenség és még sorolhatnám. Persze sok gyakorlás is kell a jó szakaszozáshoz mert össze kell szoknotok, nem ugyanúgy kell játszani mint randomban.
-
-
Chris0321
addikt
válasz Dobi 562 #48552 üzenetére
Én tier 7-10-ig szoktam játszani mostanában, pl. tegnap mikor a JT-vel mentem is legalább 3-4 arty volt oldalanként előtte utána alig volt arty. Én úgy vettem észre, hogy vagy nincs arty vagy 1 van vagy sok(3-4-5) de nagyon egyenetlenül osztja el.
Viktoár: Én csak a GwTigerrel játszom, max. két csatát naponta, ha nem tudom ennyi alatt leduplázni akkor nem erőltetem tovább de nem egy olyan alkalom volt amikor alig volt arty míg nem azzal játszottam amikor pedig ez került sorra voltunk legalább 3-an oldalanként. Én kimondottan tudok örülni annak ha csak egyedül vagyok arty a csatában, az ellenség is komolyabban harcol és a mieink is ami következtében több a spottolás már csak azért is mert közelebb mernek menni az ellenséghez és nem állnak meg az első fedezéknél.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz arpeen2 #48555 üzenetére
Nekem 3 prém tankom van, a T34-el és a D.Max-al nem tudom használtam-e valaha gold ammo-t, a Panther/M10-el szoktam csak ha 8-asokkal kerülök szembe és kevés az átütés mivel inkább legénységképzésre használom a tankot mint kreditgyűjtésre viszont az E-100-asom csak gold-al használom, igaz csak 10-et viszek magammal de elég szokott lenni. Tegnap egy ellenfél kék wn8-a játékos 10-es angol TD-vel be is szólt miatta, hogy 0 skill csak gold meg, hogy ő csak AP-val használja az E-100-at de annyira sem érdekelt, hogy válaszoljak neki. Csak azért használom gold-al az E-100-at mert csak 235 mm az átütése AP-val ha jól tudom ez a legkevesebb ezen a szinten plusz elég nagy az újratöltési ideje is és nem mindíg van rá lehetőség.
-
Chris0321
addikt
válasz 04ahgy #48561 üzenetére
Vannak olyan esetek amikor még egy Panther-el sem lenne időd lőszertípust váltani, vagy velem pl. többször előfordult, hogy elfelejtettem váltani. Jobbik esetben feleslegesen lőttem gold-ot rosszabb esetben AP-val lőttem gold helyett és ezért nem sebeztem vagy lőttem ki az ellenfelet.
Nem tud valaki olyan magyar nyelvhez való statisztika modot ami WN8-at ír ki? Próbáltam keresni a google-ba is és nem találtam, nekem is WN6-ot ír ki ami fenn van viszont az XVM már WN8 szerint színez.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Napfénysüti #48572 üzenetére
Sajnos már elég régóta nem.
-
Chris0321
addikt
-
-
Chris0321
addikt
válasz Mister_X #48712 üzenetére
Nekem T34-esem van, elég jó kis tank már van vele 2015 csatám. Saját legénysége van már elég fejlett. Kicsit lomha, lassan tölt, a teste papír de a tornya elég kemény amit domb tetejéről lövöldözve jól ki lehet használni mert az ágyú negatív kitéríthetősége jó úgymond amcsis. Az ágyúja átütése 248 mm-er nem emlékszem rá használtam-e valaha is gold ammo-t vele pedig tízes tankok ellen is be szokta rakni nem is egyszer ami engem egyáltalán nem szokott zavarni mert simán lehet sebezni azokat is persze nem árt ismerni a gyenge pontokat. Löwe-vel még csak ellenfélként találkoztam, páncélozottnak nem igen mondanám és úgy tudom elég gyúlékony is. Szintén nincs tier limite. A Super Pershing-et nemrég nerfelték már nem pattog annyira mint régen, plusz a torony tetején van a gépágyú aminél simán lehet sebezni már nem egyet bontottam le azon keresztül. Ez tier limites, max. 9-esek ellen mehet de csak 170 az AP átütése. Az FCM 50T-ből nem sok rohangál ezét kevesebb vele a tapasztalatom mint ellenfél, tier limites max. 9-essel találkozhat a páncélja nem tűnik soknak de az ágyúja átütése 212 ami nem olyan rossz. Az IS6 is max. 9-esek ellen mehet, de az átütése elég kevés tudni kell hova érdemes lőni. A páncélzata nem rossz, persze tudni kell használni.
2-3 hét múlva jön a következő teszt szerver ha ráér addig a vásárlás ott ki tudsz próbálni párat és eldöntheted neked melyik jön be. -
Chris0321
addikt
válasz Bad Pritt #48721 üzenetére
Én több ágat viszek egyszerre, mindegyik tank kap 2 csatát arra, hogy leduplázzam utána megyek a következővel. Egyáltalán nem érdekel melyik tank kap éppen a Top the Tree-ben plusz kreditet, legfeljebb ha épp nincs meg akkor ha tehetem megveszem így akciósan mint most a KV-4-et. A hétvégi ajánlatokkal sem mindíg szoktam foglalkozni, most hétvégét nézzük meg.
Nyerj 25 csatát tier 8-as járműben ülve: Van több 8-as tankom is, de nem foglalkoztam vele. Miért? Majdnem mindenki 8-as tankkal ment, legalább egy másfél percet kellett várnom míg csatába kerültem felírtam a rekordot 1 perc 58 másodperc!
Lőj ki minimum 2 ellenséges tier 8-as járművet egy csatában úgy, hogy túl is éled az adott csatát: Volt annyi 8-as mint a szemét viszont én nem a kill-re szoktam menni hanem a sebzésre és ha lehet inkább azt lövöm akibe többet sebezhetek és ha néek valamit az az, hogy melyik a jobb játékos és inkább azt sebzem.
Szerezd meg a Top Gun kitüntetést: Nem vagyok egy ász játékos, eddig 94 Top Gun-t szereztem 18282 csata alatt a nagy részüket kisebb tierben(max. 5-6). Igaz ezért csak +20% tapasztalati pont járt volna ezért felesleges lett volna leporolnom az 5-ös tankjaimat amiket régen kredit farmolásra használtam mert itt lett volna a legnagyobb esélyem összehozni. Nem tudom mennyi csatám volt 3-4-5 kill-el, nemrég Amx 50 100-al már 5 volt még lett volna egy ellenfél akit én fedeztem fel de kilőttek előlem. Nem kértem had lőhessem ki, hogy meg legyen a 6. soha nem szoktam. Ha összejön összejön ha nem akkor nem. -
Chris0321
addikt
A Tigris-el eddig 1,332 csatát mentem, mikor elkezdtem a játékot alapból ez volt a célom. Azóta jópár buffon van túl és az egyik legjobb tier 7-es lett. Nagyon papír a teste sokan azért nem szeretik szerintem. A KT-t már nem szerettem annyira bár nem egy rossz tank eliten. Amit feltétlen ki kell próbálnod az az E-75. Elég nehezen ment vele míg nem lett elit de utána már nagyon szerettem. Ha el tudtam rejteni az alját és szögbe állítani a gyengébb játékosok csak úgy pattogtak róla. Persze a torony tetején lévő bebúvó nyílásra vigyázni kell. Az, hogy melyik nemzettel a legizgalmasabb a játék az nagyban függ a játékos stílustól.
tref007: Nem a videókártya a fontos, hanem a processzor. Kell hozzá egy olyan amelyik egy szálon erős, az sem gond ha egy magos jelenleg úgyis csak ilyet támogat a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Napfénysüti #48755 üzenetére
Szerintem kell rá a nagyobbik 105 mm-es, sokkal jobb mint a kisebbik 105-ös vagy a 88-as. Arról nem is beszélve, hogy a 105 mm-essel is nehéz lesz az E-75-el játszani míg meg nem lesz a 128 mm-es ágyú nem, hogy a 88-assal mivel a 10-es tankok ellen már nem sokat ér.
-
Chris0321
addikt
válasz Napfénysüti #48759 üzenetére
Sokan maradnak a KT-n a 88-as ágyúnál míg meg nem lesz a nagyobbik 105-ös. Tegyél félre free xp-t legalább az E-75 láncára, én a láncra, valamennyit a toronyra és a 128 mm-es ágyúra is használtam mert nem bírtam. nagyon vártam már a tankot és kicsit csalódtam benne stock állapotban. Elitként persze sokkal jobban teljesít és megérte végigvinni. Én az E-100-at is nagyon szeretem, meg van rá már a nagy ágyú is.
-
Chris0321
addikt
válasz Mister_X #48843 üzenetére
Nekem elég sok tapasztalatom van T34 és tízes csaták tekintetében és egyáltalán nem félek mikor ilyen helyzetbe kerülök. A mappok általában van olyan rész ahova nem mennek a nagyobb tankok kivéve a piros játékosok akik akárhol felbukkanhatnak és elkerülhető, hogy a top tierrel keljen megküzdeni. Ha mégis elkerülhetetlenek akkor pedig ott a saját top tiered aminek elvileg ilyenkor elől kell lennie és neked csak a hátsó sorból való segítés a dolgod amire mind a Löwe mind a T34 jó. Ha azt nézzük egy Amx 50 100 ami csak 8-as is kiszed egy tárból egy 1500 hp-s tankot és nem csak ez az egyedüli táras és ott az ISU ami kilences és 2 lövésből kiszedheti akármelyik 8-as prém tankot szóval a tier limit sem garantálja, hogy sokáig élhet az ember ha óvatlan. Ha tudod, hogy kell használni az adott szituációban a tankod akkor tízes csatában is tudsz jókat menni, ha nem akkor top tierként is csak szenvedsz. Éppen ezért nem zárnám ki egyik tankot sem-e miatt, hanem kipróbálnám nekem melyik stílusa jön be.
-
Chris0321
addikt
válasz Angel1981 #48841 üzenetére
Lehet az a gond, hogy én elég régen kezdtem a játékot normál tankkal 3 tiernyi lehetett a különbség artyval 5 ezért én nem tudom megérteni azokat akik a mostani 2 tiernyi különbség miatt panaszkodnak. Akkor még nem volt gold ammo kreditért, hogy kompenzálni tudd a gyengébb ágyúd és a HE lövedék sem volt ennyire lebutítva ezért jóval nagyobbat lehetett vele sebezni.
-
Chris0321
addikt
Azért ezzel tudnék vitatkozni, nem vagyok egy komoly játékos de átlagban csak 5 gold ammo-t viszek magammal mégsem használok sokat ha nagyobbak közzé kerülök. Lényegében nincs olyan tank amit ne lehetne akár szemből is sebezni 2 tierrel kisebb tankkal is persze célozni kell.
-
Chris0321
addikt
válasz mrszitya #48874 üzenetére
Egy részletes leírás a WN8-ról benne egy olyan oldal ahol megnézheted milyen átlagsebzés mekkora WN8-nak felel meg.
-
Chris0321
addikt
válasz Viktoár #48913 üzenetére
Még a csatában vagy később a csatajelentésen rákatt a nevére és kiválasztod a feljelentést és kiválasztod miért akarod jelenteni, közte van a csapattárs helyzetének elárulása.
emre: Én is találkoztam már ilyen játékossal, ő poenból csinálta. Állandóan bemondta az artynk helyzetét hiába ment arrébb.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz jr1994 #48970 üzenetére
Mik vannak most fenn a ventillátor mellett? Egyébként mindenkinek megvan az az összeállítás amivel szeret játszani pl. én mindenre rakok látcsövet mivel fontosnak tartom, hogy időben meglássam az ellenséget. Igaz, hogy csak álló helyzetben jelent pluszt viszont pár másodperc alatt bekapcsol. Töltésgyorsítót és célzásgyorsítót vagy ha lehet akkor vertikális stabilizátort rakok mellé bár van pár kivétel ha kell a tankra a vizes lőszerrekesz.
-
Chris0321
addikt
válasz jr1994 #48984 üzenetére
Még nem használtam egy tankomon sem a repeszpáncélt, nem tudom mennyire lenne hatásos az artyk ellen de az biztos, hogy a plusz súly (+1000 kg) miatt valószínűleg kicsit lomhább lenne. Régen nekem is volt rajta vizes lőszerrekesz, aztán a buff után levettek minden felszerelést a tankról de vissza már nem raktam mert nem sokszor sérül meg. Persze te érzed nálad sokszor sérül-e.
-
-
Chris0321
addikt
válasz Angel1981 #49031 üzenetére
Ezzel tudnék vitatkozni. A rövid töltésidejű ágyúkra pedig minek hiszen alig csökkenti a töltésidőt ezért pont a hosszú töltés idejű ágyúknál van lényeges haszna mivel 1-2 másodpercet is javíthat az időn. Nem mindíg lehet fedezékbe húzódni míg töltesz.
eszakas: A legfontosabb a legjobb ágyú, a jobb ágyúval hamarabb össze tudod lőni az xp-t a többire míg ha mindent kifejlesztesz és utána a legjobb ágyút az olyan mintha saját magad ellen dolgoznál. A BL9 felmegy a fejlesztett torony nélkül is én mikor az IS3-at használtam free xp-ből kifejlesztettem kevesebbet kelljen szívnom mivel heavyn, TD-n, arty-n a legfontosabb a jobb ágyú.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz eszakas #49044 üzenetére
Free xp-t azaz szabad tapasztalati pontot minden csata után kapsz, a Tapasztalat átváltása gomb mellett látod épp mennyi van. Érdemes gyűjteni mert így láncot, ágyút tudsz belőle kifejleszteni és nem kell összegyűjtened rá a tankkal az xp-t. A 122 mm D-25T átütése 175 mm-er a 122 mm BL-9 átütése 225 mm. Szerinted melyikkel szedsz össze gyorsabban 14.200 xp-t a láncra, 14.625 xp-t a toronyra? Plusz ha ezeket választod még ezek után kellene kifejlesztened az ágyút 44.000 xp-ért. Hidd el sokkal jobban jársz ha az ágyúval kezded a fejlesztést hiába az kerül a legtöbbe kevesebb szenvedéssel jár. IS3-on nekem töltésgyorsító, vertikális stabilizátor és vizes lőszerrekesz van.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Bingisz #49060 üzenetére
Nem talált. Nézegettem de a többi lementett képen nem látszódott a csatajelentés miatt a free xp ezért tettem be ezt a képet. Az első köröm volt E-50-el és mivel ilyen jól sikerült lementettem az eredményt. Replayt már nem csinálok mert soha nem nézem meg őket újra frissítés után nem biztos, hogy lejátssza a wot.
Angel1981: Van ahol nincs sok fedezék és az sem mindegy, hogy ha visszahúzódsz tölteni akkor az ellenfél előtt vagy után tudsz kinézni a fedezék mögül lőni. Kinn maradni sem tudsz ha lassabban töltesz mert ugyanúgy meglőhet mert ő már betöltött.
eszakas: Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz olcsii #49073 üzenetére
Hátul kell maradni vele, keresni a gyengébben páncélozott ellenfeleket és a nagyobbak ellen vinni legalább 5 gold ammo-t.
Jarod1: Mennyi csatát mentél már összesen? Mert ha nincs már legalább egy tier 8-as tankod amit magad fejlesztettél ki akkor tedd el szépen a garázs egyik sarkába és míg nem jutsz el 8-as szintre saját erőből pihentesd. A géppuskát pedig egy tankon sem lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Angel1981 #49106 üzenetére
Én még kezdő koromban kredithiány miatt a KV-1S és IS tankokon nem használtam töltésgyorsítót se célzásgyorsítót mivel siettem kifejleszteni az IS-4-et és egyébként sem álltam túl jól kredit terén szóval van egy kis tapasztalatom ezen a téren. Azóta sokat fejlődött a játéktudásom bár nem nevezném magam profinak de én úgy éreztem hátrányban vagyok mert nincs a tankomon töltésgyorsító és azóta is amire csak lehet felszerelem. Beszélhetnénk róla napokig, munkanélküli vagyok szóval ráérek de én úgy érzem töltésgyorsító-célzásgyorsító vagy vertikális stabilizátor felszereléssel vagyok hasznosabb a csatában. Egyedül az AMX 50 100-on van célzásgyorsító és vertikális stabilizátor is mert arra töltésgyorsító nem rakható mert táras tank és ezt tanácsolták mivel elég lassan szűkül össze a célkereszt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest