Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Assimilator #39104 üzenetére

    Minden csatában akkor lépek be, amikor villog a tálcán a wot. Ekkor jellemzően pár másodperc van, ennyi idő alatt döntöm el, hogy mit fogok csinálni, mert közben netezek, eszek, wc-re megyek, iszok, beszélgetek a párommal, elmegyek megnézem a gyereket stb.
    Az a baj, hogy ti tényleg nem tudjátok elképzelni, hogy mennyire komolytalanul játszanak a lilák - legalábbis én biztosan - annyira lazán és természetesen veszem tudomásul, hogy a többi semmit nem fog érni és rögtön módosítom is a stratégiámat, vagyis alkalmazkodok. Mert ez az egész erről szól.
    Nem kell weakspotokat bújni, hiszen 1 óra alatt az összeset meg lehet tanulni tier7-től felfelé.

    Nem szoktam az is6 küldetésre verni, de ezek szerint neked nem sikerült megszerezni? How terrible!

    érdemes megnézni ezt a replay-t aki szerint én a játékban, vagy akár a fórumon idegeskedek stb, az kicsit gondolkozzon el, hogy ő mit csinált volna itt? Én le se szartam, nem érdekeltek, simán sajnálom őket, hogy ennyire buták. Ennyire lazán kell játszani ahhoz, hogy ez a játék szórakozás legyen és én ezt teszem. Sokszor itt szidnak a fórumban én meg közben játszok. Van, hogy tudom fél percig nem lesz akció a játékban alt+tab, elolvasom a fórumot, röhögök egyet és megyek megnyerem a csatát. Nem parázok rá semmire, nem görcsölök, teljesen természetesen, lazán csinálom amit kell.

Új hozzászólás Aktív témák