Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz hitman77 #241589 üzenetére

    Nálam hasonló volt a Concept. Bár ha jól emlékszem nem az elsők között lett meg, szóval arra azért már eléggé ismert volt. De az elején egy álom tank volt. Nagyon jó volt vele játszani, és magamhoz képest nagyon jó eredménnyel. Aztán x csata után egyszer csak mintha minden tönkrement volna rajta. Mindenki belőtte bármikor bárhonnan, én meg nem találtam el semmit (jó, nyilván túlzás, de az érzés ilyen volt). Azóta nem is nagyon játszottam vele.
    Vicces amúgy, hogy tegnap a LIS-re a normál improved aiming unit helyett feltettem a bounty-t (természetesen a két pálcás fejlesztettet) és onnantól kezdve nem talált el semmit.
    A T34-en is van. Annak a szórása 0,28 a játék szerint. A LIS eddig 0,31 volt, most 0,29 (ment rá pótkaja is). Amit ebből ki akarok hozni, hogy tök mindegy mi van beírva a stathoz, a T34 ennek ellenére egy pontatlan derpgun a LIS-hez képest. Nem tudom milyen rejtett statjai vannak még az ágyúknak, de nagyon kíváncsi lennék rájuk, mert szerintem ott azért a wg tekerget rendesen a potmétereken.

Új hozzászólás Aktív témák