Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz notika77 #210594 üzenetére

    azért lássuk be, van valami igaza. a wotinfora egyszer irtam valami faszságot és végleges bannt kaptam, nem mintha hiányozna, de oda csak és kizárólag olyat lehet irni, ami dicséri és simogatja a wg seggét.
    bármit mondasz ami ellen megy egy kicsit is a wg-vel, vagy leoltanak mint a lámpát vagy bannolnak, hogy még véletlenül se irj többet roluk ilyen dolgot. ja és a modik fizettsége havonta nem valami sok: én amikor modi voltam egy játékban valami nevetséges dolgot kaptam, amit a játékban lehetett felhasználni, itt gondolom párszáz vagy ezer gold a jutalom havi szinten./
    de mondok jobbat. egy barátom pár évvel ezelött letöltött egy modpakkot a wotinfóról, feltette és két hét mulva bannolták a játékból tiltott mod használata miatt, fél év kellett hozzá, hogy nagy nehezen visszakapja az accját, mert nem volt tiltott a mod amit használt, a játékosok ezrei használták.

    és igenis tisztába kell lenni azzal, hogy a wg magasról sza*** a játékosokra, csak a pénz érdekli őket. egy sor olyan dolog érkezett a elmult években ami csak a nagy, fizetett klánoknak hoz valamit, a kis játékosoknak mint amilyenek mi vagyunk egy nagy lóf****.
    én játszottam elég sok ilyen és hasonló játékkal az elmult évek során, de ennyire félresikerültel még nem. amikor kilősz egy caatában 20 lövedéket, abból 15 eltalálja a tankot, de csak 5-8 okoz sebzést, az már gáz, nem beszélve a szpottrendszerről, amit évek ota igérgetnek, hogy megcsinálják, de egyre szarabb lesz. s még sorolhatnám a sok ...
    itt van pl ez a matrica küldi, kérdezem én: mi a fenét csináljak több 100, esetenként 1000 marticával? eladni nem lehet, a tankra nem teszem fel, mert hülyén néz ki egy II. világháborús tankon a barby baba meg a többiek. mi értelme van a sok feliratnak festéknek meg a többi olyan dolognak aminek nem veszi senki hasznát?
    a dirketiva, detto van belöle 1000 biztosan, de minek?
    ez a játék utoljára a 0.8 verziónál volt játszható, azota csak romlik, ezt mutatja a játékos állomány is: 4 éve nem volt rikta a 350-400 ezer játékos, manapság jó ha 100-120 ezer, ebből legalább 1-2 ezer az unikum klán meg a nagyon jó gamerek, CC tagok, stb. a többi meg mi.

    azért szerintem ez is mutatja, hogy egyre rosszabbak a feltételek, a játszhatóság.
    pedig nem igazán mondhatja a wg, hogy nem toljuk bele a lóvét, én személy szerint az elmult évek folyamán 500k zsét biztosan beletoltam, de szerintem keveset mondok/ a garázsomban van vagy 30 prémtank, meg visszaállitható még 30. folyamatos prémfiók, stb../
    és nem csak én vagyok igy hanem szerintem nagyon sokan. és mit kapunk cserébe:? egy játszhatatlan játékot.

    bocs hogy kicsit hosszúra sikerült, de tényleg nem értem azokat akik ezek után még mindig védik a wg-t.

    [ Szerkesztve ]

    Teló: +36302105384 SW 120/600

Új hozzászólás Aktív témák