Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz kukulec #196648 üzenetére

    Milyen tankot akarsz? Mert egy heavy, med, TD, light, stb mind különböző harcmodort vár el.

    Én egyre jobban szeretem a T-44-em és rendesen kifejlesztve, jó legénységgel és egy töltésgyorsítóval szépen tud aprítani bármilyen csatában úgy, hogy nem, vagy csak ritkán kelljen prémium lőszert betölteni.

    Tier 8-ig: Pofátlan, agresszív, flankelős bajkeverő, simán ki lehet vele csikarni a kezdeményezést.

    Tier 9-ig: Óvatosan, másodvonalból érdemes vele támogató szerepet felvenni, itt már egyre inkább igaz, hogy szemtől-szemben pattogni fog, flankelni érdemes vele, meg is van hozzá a mobilitása.

    Tier 10-ig: Kivárás, türelem és hűvös fej. Eleinte sokszor belementem már az elején a pofozkodásba, bízva a társaim támogatásában. Nem szabad. Minél több HP-t kell megőrizni a csata második felére, mert szükség is lesz rá. A pálya egyik-másik pontján felbukkanva csipeget, láncol és az assist sebzés ugyanolyan jó a kredithozamnak. Szemtől-szemben már a prémium lőszer sem ér lófingot sem, flankelni kell, de akkor meg a normál is gyakran elég. Nálam sokszor van, hogy a kombináltban megvan a 3-4k sebzés, aminek a jó nagy része "csak" assist. Ez nem tesz jót a WN8-nak, de a kredit szépen jön be tőle.

    A konyhára is tud hozni kreditet, de persze messze nem annyira jól, mint egy 8-as prémium tank. Ma vettem meg a WZ-120-1 FT-t és prémium előfizu nélkül 12 csatából kihúztam ~300k színtiszta profitot, pedig még csak összeszokóban vagyunk és nem is vagyok nagy TD játékos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés