Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz e-newsee #162507 üzenetére

    Az furcsa ha egy játék úgy nem indul el, hogy még hibaüzenet sincs. Ilyenkor én a vírusirtót tesztelném, hogy ha azt kikapcsolom ideiglenesen akkor jó-e.
    Wot-tal volt egy vírusirtóval kapcsolatos bug-om amire napokig tartott mire rájöttem, hogy a vírusirtó okozza a hibát. Minden működött rendesen tudtam játszani gond nélkül egyedül az erődítmény menüt nem töltötte be a játék, így nem tudtam osztagozni. Már mindent kipróbáltam mire végül teszteltem, hogy 5 percre kikapcsoltam a vírusirtót és hoppá akkor működött. Érdekesség, hogy irtóban semmi log nem volt arról, hogy blokkolna valamit, de valamiért nem tetszett neki a ha sh-zom.

    Off topikban láttam, hogy néha teljesen indokolatlanul leesik az fps-ed. Nálam is előjött 2x. Szokásos 50-60 fps-sel játszottam régóta minden gond nélkül aztán mondom megyek egy kört arty-val. Kicsit lassabban dobott be a csatába mint szokott és 10 fps-em lett. Még az egér is szaggatott, teljesen játszhatatlan lett. Alt+f4-gyel kiléptem majd játék újraindít és meg is javult. Betudtam instant karmának, mivel hónapok óta most először artyztam és ez volt érte a büntetésem. Aztán tegnap fórumtárssal szakaszoztunk, már órák óta játszottam probléma nélkül és minden előjel nélkül megint lassabb betöltés és 10 fps. Itt már az előző eset miatt rutinosabb voltam és azonnal lelőttem a játékot feladatkezelőben és újraindítottam. Simán visszaértem a csatába és megjavult, azt leszámítva, hogy a szakasz csetet nem mutatta, de ez gyakori hiba ha kidob a játék és utána mész vissza.
    Szóval nem tudom ez mitől van, olyan mint ha 2d-s módba váltana vga, csak a wot-nál tapasztaltam ilyet.

    (#162508) @jr1994:
    Húzd ki rá a 3 jelet, egy tog-nál csak egy 3 csíkos tog a szebb látvány. :D
    Nagyon alacsonyan van vele amúgy a 3 csíkos határ.

Új hozzászólás Aktív témák