- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Van gpu csomi.
KÉP -
Sotho
őstag
google fordító , kicsit megvágva
-
Sotho
őstag
Kedves önkéntesek!
Az elmúlt héten tesztelési szakaszunk új szakaszába léptünk, ahol néhány munkaegységet adtunk önkénteseinknek.
A cél az volt, hogy kiderüljön, történt-e előre nem látható hiba, amit önkénteseink visszajelzéseinek köszönhetően sikerült megtalálnunk.
Ha konkrét kérdései vannak a korlátozott munkaegységekkel kapcsolatban, tekintse meg ezt a szálat fórumunkon.
Íme egy gyors frissítés technikai csapatunktól:
Dolgoztunk azon, hogy felmérjük, mennyire reagál a rendszer a terhelésre, és hogy megfelelő-e a konfiguráció.
Amint azt sokan megjegyezték a fórumokon, van néhány probléma a BOINC háttérkonfigurációjával.
A felhasználók észreveszik, hogy a BOINC kezelőben elrettentő figyelmeztetéseket kaptak a helytelen projekt URL-címekről, és kétszer is csatoltak ugyanahhoz a projekthez.
A mögöttes problémával foglalkoztunk, és elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Ezen túlmenően azon dolgozunk, hogy megoldjuk a weboldal profiloldala és a BOINC kezelője közötti szinkronizálás hiányát.
Dolgozunk az Open Pandemics GPU-munkaegységeivel kapcsolatos blokkolási probléma megoldásán is.
Ha ez megoldódott, növelni kell az önkénteseknek kiküldhető munkaegységek számát.
A nem blokkoló problémák száma folyamatosan nőtt, ahogy megfigyeljük a rendszer terhelését, de összességében a dolgok stabil állapotához közeledünk, és várjuk a felhasználókat statisztikákkal és további részletekkel, ahogy folytatjuk éles rendszerünk kiépítését.
Megértésüket és folyamatos támogatásukat köszönjük. Tisztelettel,A World Community Grid csapata
-
Sotho
őstag
Website and forum are now online.
-
westlake
félisten
WCG June 3rd Update
Bla-bla-bla... -
C0d3r
addikt
válasz
Exodius #5635 üzenetére
Boincstats.com, bal fent a keresőbe megkeresed a fiókodat, options oszlop alatti kis grafikon ikonra kattintva sok-sok érdekesség előjön.
-
Moonline.
aktív tag
Régen én is a Setivel indultam, bár sok értelme nem volt. Ez az egészségügyi kutatás jobban bejön, bár inkább ott is az aminek van GPU computing, ami szerencsére a WCG-nél is bejött nemrég.
A Foldingot annyira nem szeretem, mert rettentően izzasztja a gépet, és a csomagok is több órásak.
Ez a TN Grid mondjuk most elpörög csak a procin, de sok aktív userje nincs neki.
-
C0d3r
addikt
Én úgy látom, 10-15 éve volt nagy sláger ez a BOINC, meg úgy az egész distributed computing. Hiába vannak bivalyerős gépek ahhoz képest, amik akkoriban voltak, egyszerűen nincs már annyi projekt, amik vannak azok is alig adnak magukról életjelet, az eredményekről nem is beszélve.
2006-ban kezdtem, képes voltam a kis pentium 4-et is nyüstölni az United Devices-szel, ezen program alapjaira jött létre a WCG, eleinte még annak a kliense is így nézett ki, aztán ugye migráltak BOINC-ra.
Mellette futott a Rosetta, fő projekt az Einstein@home volt, ez utóbbin 158 millió krediten állok. Valahogy a SETI 2020-as leállásával elvesztette a varázsát, illetve azóta tapasztalok egy mélyrepülést, mintha a megmaradt projektek se lennének már annyira aktívak. Csomagok érkeznek, csak a hírek nem, a fórumokon is írtak rendszeresen a fejlesztők, kutatók, sajnos az se jellemző már.Tavaly, 15 év folyamatos számolgatás után döntöttem úgy, hogy leállnak a kliensek, a gép nyugovóra tér. Egy szép és érdekes korszak volt.
Persze nem mondom, hogy véglegesen. Ha lesz valami, amiben látom a fantáziát, lehet nosztalgiázok vele egy kicsit.
2017-ben volt egy relatíve nagyobb gép fejlesztés, a grafikon szépen visszaadja. -
westlake
félisten
"We were unable to bring our production environment to the same state as the QA environment this week. As we also have yet to resolve an issue that prevents BOINC clients from downloading workunits, the effort to bring the Grid back online has stretched into next week."
-
válasz
Moonline. #5626 üzenetére
kell egy saját account igen, itt van a leírás, illetve a főoldalukon is leírják:
Join TN-Grid
You need the invitation code: science@tn,
create an account first.
This project uses BOINC.
If you're already running BOINC, select Add Project.
If not, download BOINC. When prompted, enter
http://gene.disi.unitn.it/test/ If you're running a command-line version of BOINC, create an account first. -
kingabo
őstag
válasz
westlake #5621 üzenetére
Egyébként nevetséges, hogy 2 hónap malmozás alatt eszükbe sem jutott, hogy van egy rakat dolog, amit ki lehetne próbálni, nem kell megvárni, hogy QA-n minden működjön?
Nevetséges amit művelnek, ezek után bárki is úgy fog a projektre nézni, mint aminek az eredményeire lehet is számítani?
(a kérdések költőik) -
Moonline.
aktív tag
-
Moonline.
aktív tag
Lassan újraindul.
-
Exodius
őstag
-
Sotho
őstag
Ezeket az ikonokat azért még szoknom kell. -
With the transfer, we also aim to expand the volunteer experience, to launch new projects in a variety of disease areas, and to increase the number of software programs that can run on the World Community Grid.
..
Additionally, we are in the early planning stages of a new project that seeks to identify novel treatments for Parkinson’s disease, and we’re planning to design a youth outreach program to engage high school students in science and technology.
Érdekesen hangzik, reméljük tényleg bővül majd a futtatható projektek száma. -
westlake
félisten
Van bármilyen jelentősége, hogy hallottunk-e róla bármit is?
-
Amazonas
senior tag
Erről a Krembil Research Institute-ról hallottatok már?
-
kingabo
őstag
válasz
westlake #5594 üzenetére
Köszi! Közben kaptam egy adag MCM-et is. Valószínűleg az lehetett, hogy nálam az ARP 16-18 óráig fut és sok napra elegendő csomag volt a gépemen így nem kért újat. Valszeg csak rosszkor néztem.
Event log: azt látom, hogy folyamatosan kér Intel GPU-hoz csomagokat, de nem kap. De ahogy írtátok is, ezek mostanában eléggé ritkák.
Beállított profilok: mindegyik gépem a "home" nevűben van, aminél az összes projekt engedélyezett.Köszi mégegyszer a segítséget.
-
westlake
félisten
válasz
kingabo #5593 üzenetére
Event Log-ban valami hasznos?
A Device Profiles résznél lérte lehet hozni egyéb profilokat is, ahol a Default-tól eltérő beállítások is lehetségesek. A My Projects résznél a Default-ot lehet állítani. Itt meg tudod nézni, hogy az adott eszköznél melyik profil van beállítva. Ha nem Default szerepel az adott eszköznél, akkor azt a profilt kell módosítanod, amit ír.
-
kingabo
őstag
Nem nagyon figyeltem a hireket mostanában, de nálam eltűnt az African Rainfall Projecten kívül az összes, már a gpu-sakat sem láttam egy ideje.
Nálatok is így van? Várható, hogy a többi projekt is visszatér (gpu támogatással is akár)? -
kingabo
őstag
Én most kaptam vagy 30 GPU-s csomagot. Külön öröm, hogy az Intel prociba integrált Hd 4600 "gpu"-ja is támogatott
-
Moonline.
aktív tag
Juhu, átvettem az első heyezést az átlagos kreditek tekintetében, pedig csak egy régi RX 470-nel nyomom. Más nem GPU-zik itt?
-
-
Sotho
őstag
A kredit még cpu alapon számolódik
. Westlake: milyen videokártyával számoltad ezt ki 3 perc alatt??
-
westlake
félisten
Az SCC Intermittent státuszú, tehát csak időszakosan (ritkán) küldenek ki csomagokat. Gondolom feldolgozzák az eddigi információkat. A projekt közel sincs kész. Majd megint lesz sok-sok csomag.
A rendszerkövetelményeknél nincs kikötve, hogy milyen Windows szükséges egy adott projekthez. Mondjuk én már Windows 7-et sem használnék, nemhogy XP-t.
-
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
A minap visszaálltam én is, amikor hajtottam a WCG-et, akkor a Smash Childhood Cancer projektet számoltattam. Most azonban nem tudtam feladatot lekérni, így némi várakozás után, az OpenPandemics-COVID19 projektet választottam, és ehhez kaptam is feladatot.
A kérdésem a következő lenne, az SCC projektnek vége, vagy most prioritásban van a SARS?Előre is köszönöm!
-
gya/352
tag
XP-n fut. Nincs antivirus a gépen. És virtuális gépben is ezt csinálja. Ott is XP-n. Más projecttel nincs gond.
Androidon sem fut, viszont ott más hibát ad. [kép] -
gya/352
tag
Nekem a covid19 csomagok hibásan futnak. Vagyis nem futnak mert már az elején hibát dob.
[kép] -
Sotho
őstag
válasz
SevoirBP #5547 üzenetére
Grat jól nyomod!
ARP1_ 0018782_ 002_ 1-- 819.6 pontot adott ami kb 33% -al több mint amit átlagosan megkeres a gép egy szálon ennyi idő alatt ( ~24 óra)
-
Amazonas
senior tag
Ha megoldani nem is sikerült, de némelyik kutatásban azért valamennyire segített/előrelépést jelentett a WCG: https://www.worldcommunitygrid.org/about_us/displayNews.do?filterCategory=1_0&filterTags=11&sortBy=&pageNum=1
-
Sotho
őstag
.
-
-
Zsoxx
senior tag
üdv
Ezt az afrikai időjárás.előrejelző cuccot nekem nem sikerült aktiválnom. Működik egyáltalán valakinek? A többi projekt nem érdekel, már van 200k kreditem belőlük.
-
Exodius
őstag
OpenZika’s Work on World Community Grid is Complete! Emerald Badge azért meglett belőle.
-
westlake
félisten
Új projekt: Africa Rainfall
-
Sotho
őstag
Ryzen 9 3900Xutolsó 7 nap ~ 40k/nap
-
westlake
félisten
Elég érdekes lett a progress bar. A HSTB megint aktív projekt, nem "befejezett".
-
Amazonas
senior tag
Sziasztok,
a 7.12.1-3-as verziójú BOINC Manager-el van másnak is problémája Linux (Manjaro) alatt?
Nemrég frissült, és azóta megnyitás után rögtön magától bezáródik az ablaka, bár a háttérprocess-ek attól még futnak. -
Sotho
őstag
[link]Többre számítottam
-
Sotho
őstag
SCC92% -on novemberi határidővel.
-
Sotho
őstag
Elsőre valami könnyen hűthető dinnyére gondoltam.
-
-
Sotho
őstag
Mindenki csendben számol?
Az SCC egész jól "fizet" .
-
westlake
félisten
Nálam nincs semmivel semmilyen probléma.
Igaz, jelenleg csak MIP-eket és FAH - P2-ket számolok. -
Exodius
őstag
Egyre több a számolási hiba. Vajon mi lehet a baj?
-
Sotho
őstag
Meg is van a megoldás: a file/számítógép kiválasztása menüben manuálisan kell csatalkozni. :-/
-
Sotho
őstag
Boinc probléma: "kapcsolat megszakítva". Uninstall, reinstall, tűzfalon engedélyezve, továbbra is ugyanez. Tegnap előtt még ment. Mi a bánat lehet vele? WiN 10 enterprise.[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Villanyszerelés
- Mini-ITX
- Napelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bittorrent topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest