- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz SharpSA #6574 üzenetére
Ez a normál működés. Alapesetben a /wp-admin és a /wp-login.php bejelentkezési pontok működnek csak. Ezeket át lehet nevezni, például iThemes Security segítségével tetszőleges névre (pl: https://oldalad.hu/bejelentkezes).
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
hummel
csendes tag
válasz SharpSA #3675 üzenetére
Szia,
Hát, nagyrészt az összes általad kérdezett dolgot meg kellett oldanom ezen az oldalon: https://bigpike.hu
Ha valamire még nem kaptál választ, vagy maradt kérdésed írj a czirokpeter (kukac) gmail - com - címre és megpróbálok segíteni
Tel: +36(20)5084388 https://webshopkeszites.eu
-
veterán
válasz SharpSA #3671 üzenetére
Szerintem ez nem wordpress specifikus dolog, hanem a webszervered config fájljában kell átállítani. Ilyen szempontból a tárhelyen lévő tartalomnak nincs jelentősége.
A folyamat így néz ki: a domain név begépelését követően a névszerver feloldja azt, és routol az adott IP-re. Ha itt talál webszervert, akkor megjeleníti, ha nem, akkor hibát ad.
[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
válasz SharpSA #3311 üzenetére
Egy lehetséges megoldás: [link]
Ez menjen a functions.php-be, tetszőlegesen lehet módosítani az átirányítást:
function wpse_131562_redirect() {
if (
! is_user_logged_in()
&& (is_woocommerce() || is_cart() || is_checkout())
) {
// feel free to customize the following line to suit your needs
wp_redirect(home_url());
exit;
}
}
add_action('template_redirect', 'wpse_131562_redirect');Vagy a hivatalos, fizetős megoldás: [link]
[ Szerkesztve ]
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
SharpSA
veterán
válasz SharpSA #2174 üzenetére
Áháááá. Ez benne van alapból, azaz minden variációhoz lehet külön képet is feltölteni és kiválasztáskor mutatja is azt. Hogy ez eddig nem szúrta ki a szememet... Akkor ezzel ez megoldva, már csak esetleg a szín kihelyezésre keresek majd valamit, de az most így nem fontos.
Az időzített akciós árak mellé jó lenne megjeleníteni annak időtartamát is. Na erre még nem találtam megoldást.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
LógaGéza
veterán
válasz SharpSA #2174 üzenetére
Az, hogy ha minden opció meg van adva, és arra jelenjen meg a megfelelő termékkép, az megoldható simán Variációknál megadott termékképpel.
Az, hogy színeket, képeket lehessen megadni, arra meg ezt találtam.Rendelhető/raktáron megoldásra találtál valami jót?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
The DJ
addikt
válasz SharpSA #2167 üzenetére
Igen, azok pont erre valók
A vázlatok/poszt revíziók eléggé tele tudják szemetelni az adatbázist, érdemes néha takarítani és beállítani azt is, hogy mennyi legyen a maximum, amit egy poszthoz készítsen.
-
SharpSA
veterán
válasz SharpSA #2140 üzenetére
Erre megtaláltam a megoldást. Viszont lenne még egy megoldandó dolog: lehet-e a raktáron és az elfogyott állapotok mellé egy rendelhető-t is felvenni a WooCommerce-ben? Mert a raktáron azt jelenti, hogy jelenleg van és lehet is rendelni, az elfogyott ennek az ellenkezője. A rendelhető meg azért lenne jó, hogy ugyan jelenleg nincs raktáron, de például pár nap alatt beszerezhető és így rendelhető is.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
LógaGéza
veterán
válasz SharpSA #2137 üzenetére
Köszi, végül az az opció maradt, hogy átirányítottam a Pénztár oldalt egy alap oldalra, hogy ne tudják elküldeni a rendelést egyáltalán. A cél végülis ez volt - de ettől függetlenül ezt is beállítottam, és letiltottam a regisztrációt
A másik: van arra lehetőség, hogy amikor az WooCommerceben van arra lehetőség, hogy amikor berakok egy variálható termékhez egy Szín attribútumot, akkor ne szöveggel írjam ki a választható színeket, hanem pl színnel kitöltött körökkel, vagy valami vizuálisabb módon?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
sz.j
nagyúr
válasz SharpSA #2132 üzenetére
Nem rajta múlt, én nem töltöttem le!
Közben utána néztem, hogy mik vannak a frissítésben ...
Hát mit mondjak .., nagyon kitartó az MS, mert a frissítések között újra ott található a KB2952664 számú is, hiába lett előzőleg törölve majd elrejtve ....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
-
The DJ
addikt
válasz SharpSA #2124 üzenetére
Bizony, erősen ajánlott. Még egy jól bekonfigurált biztonsági bővítmény mellett sem lehet teljesen nyugodt az ember, de azért már ez is megfog jó néhány automatizált támadást. Sajnos a legtöbb WordPress felhasználó egyáltalán nincs tisztában a biztonsági kockázatokkal, ezért is annyi a feltört weblap. Mondjuk nem is csoda, ha verziókkal ezelőtti kiadás fut a háttérben 2 éve nem frissített bővítményekkel. Szóval jó dolog a biztonsági plugin, de nem csodaszer, ha nincsenek meg az alapok, akkor ezek se érnek túl sokat. Viszont egy naprakészen tartott WordPress mellett nagyon hasznos tud lenni, ha okosan van bekonfigurálva. Feltenni és aktiválni egyiket sem elég, de az se jó, ha minden opciót bepipál az ember. Tudni kell mi mit csinál és hogy azon az oldalon mi az amire szükség van.
Egyébként lassan 10 éve foglalkozom a WordPressel, ez idő alatt egy weboldalam se törték még fel. Ami azért úgy gondolom jelent valamit. Azt pedig már jó ideje nem is számolom, hogy ez idő alatt mennyi fertőzött weboldalt tisztítottam meg. Fura módon a tisztítás és a biztonsági intézkedések megtétele után egyik tulajdonos se keresett meg újra, hogy visszatért a fertőzés. Szóval csak jól és okosan kell csinálni és akkor nincs nagy vész. Kockázat persze mindig lesz és rengeteg függ a használt témától/bővítményektől is, de minimalizálni kell a rizikót és meg kell tenni mindent, amit lehet.
-
Kommy
veterán
válasz SharpSA #2109 üzenetére
A használt téma functions.php fájljába rakd be a következőt:
remove_action('woocommerce_after_shop_loop_item','woocommerce_template_loop_add_to_cart');
add_action('woocommerce_after_shop_loop_item','woocommerce_template_loop_go_to_cart');
function woocommerce_template_loop_go_to_cart() {
global $product;
?>
<a class="button add_to_cart_button" href="<?php echo get_the_permalink($product->id); ?>"><?php _e('Go to the product'); ?></a>
<?php
} -
The DJ
addikt
válasz SharpSA #2089 üzenetére
WPSzaki.hu, jobb oldalt találod a feliratkozás szekciót, vagy nyiss meg egy cikket és próbáld meg bezárni, akkor is felugrik a feliratkozó ablak
Örülök, hogy hasznosnak bizonyult az írás, többen is kérték már, ezért is ugrottam neki.
(#2090) sz.j: Igen, ebben az esetben valóban van értelme a szétválasztásnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...