Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok. nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy két ház közé kéne kiépíteni wifivel a netet. egymás mellett van két ház kb, az egyikből kéne átlőni a másikba. ez részben megvan, mert a tetőtérben a nappaliban van a notin 2-es jel. ezt kéne elkapni egy másik routerrel és tovább osztani a házon belül, a második az csak bridge kéne legyen.
a kérdés: nézegettem a nagykerben a cuccokat de bridge-re keresve nem igazán találok semmit, ennyire ritka hogy tudná ezt egy wifi router?
WDS-híd ilyet találtam... ez jó lenne?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
wifit szeretnék belőni, asztali gépen van net vezetéken, laptop mindenhova stabilan csatlakozott eddig.
beállítottam mindent, semmi titkosítás, laposon tűzfal is kikapcsolva már...
wirelessen wireless modul enable
shared key van kiválasztva
basicban AP, bandnak próbáltam b+g-t és B-t is
ssid az alap
chanelnek hagytam alap 11-en és most 5ön is
security: minden kikapcsolva,
acces controll: nincs sehol pipa, se mac adress filterdhcp aktív, tartomány 2.100 és 2.200, laposon sincs fix ip... több lapossal is kipróbáltam, semmi nem megy. látja a hálót, maxos a jel, de ennyi. csatlakozna, majd pozitív megerősítés nélkül visszalép és nincs net...
ötletek? már két hete szívok vele
-
törölt tag
sziasztok
egy kérdésem lenne. ismerős wifiét felnyomták, és 50k-s számlát csináltak neki (forgalomkorlátos dsl) olyan 100 gigával pattintották meg.. routerben megvan a mac adress de azt lehet hamisítani, és az ip is, ami dinamikus volt.
hogy lehetne kideríteni hogy ki volt az?
valószínűleg megyek szervizelni, és akkor a defaulton hagyott admin jelszót is megváltoztatom, meg valami bikább titkosítást is kap a wep helyett mert valszeg azt fejtették vissza... lehet hogy fix ip lesz és mec szűtés is... vagy nem tudom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest