Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
válasz Gubek-Einste #32492 üzenetére
Nagyon koszonom a valaszt!
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Gabbana
aktív tag
Segítségeteket kérném.
20 Mb-os netem van (elvileg) T-home, Pirelli DRG A225G routerrel, ami az IPTV-t is kezeli. A letöltés valójában max 1,2Mb torrent esetén, ami nekem elég kevésnek tűnik.
A router gyengélkedik az utóbbi napokban, ledobál, stb.Kellene vennem valami best buy-t, örülnék ha ajánlanátok valamit.
Amire szükségem lenne:
- családi házas övezetben a szomszéd házig el kellene sugároznia, tehát legalább olyan erős legyen mint a Pirelli, de nem bánom, ha jobb. Nem tudom létezik-e olyan pl. ha a három antennás egyik antennáját mondjuk vezetékkel máshova viszem (pl. ház külső fala)- nem ismerem az usb-s routereket (amihez csatlakoztatható külső hdd, de sokminden jön torrenten, nem lenne rossz, ha nem a laptop menne nonstop
- Nem bánnám ha lehetne látni, hogy ki csatlakozott a wifimre, és esetleg be lehetne állítani a kapott sávszéleket.
Van ilyen?
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem. T-Com-os netem van 15 Mb/s. Mikor bekötötték 2200kb/s volt a valós letöltés torrentről, most meg már hetek óta lecsökkent kb 800 Kb/s-re.
Nincs valami olyan szoftver amivel egyszerűen lehet kezelni a wifire kapcsolódókat? Kitiltani esetleges felhasználókat? Vagy lehet hogy más a gond? Házon belül kikapcsoltam minden mást wifis gépet, csak az ment amin a sebességet ellenőriztem. Lehet hogy lopja valaki a netemet?
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
T-online adott egy wifi routert.Házon belül nagyon tuti, de kb. 60-80m-re kellene ellőnöm a jelet. Van közte kb középen még egy családi ház aki szintén fogja a jelemet.
Milyen routert vagy vevőt ajánlotok ami átküldi ezt a távot? 8mb-es a netem, nem baj ha nem megy át mind, csak böngésznének.
Vegyek ilyen wifi továbbítót, vagy mit? Tetőtérben van az én routerem, segítene egy antennacsere, vagy ha kifúrnám falon kívülre? Lehet hogy elég is?
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
HELP!
COD4 probléma.. játék közben kb 30 mp -ként connection interrupted.. wifin keresztül nyomom pc-n. A net letöltés 900kb/s folyamatos az nem akad..
Mi lehet a gond? Másnál sem bírja a codot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest