Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
sziasztok
msi u100-as netbookon újraraktuk a win xp-t, viszont most a vezetéknélküli hálózat valami identitást, tanusítványt keres, és nem kéri a 11 karakteres hálózati kulcsot (ha erőszakkal akarom beírni, akkor azt írja ki, hogy 5 vagy 13 karakteres kódot kér)!
más wepes kódolású hálózatnál nincs gond...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
hali
van vezetékes internetem az asztali gépen, melyen van wifi is, meg tudom azt csinálni, hogy a vezetékes netet kiküldje a gép a wifire, mint egy router? és utána a notebook arra csatlakozna?
előre is köszi
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz ArchElf #12670 üzenetére
1. Bocs, hogy nem a mefelelő helyre tettem fel a kérdést.
2. Notebookon tudok netezni.
3. Nincs megosztva a nyomtató.
4- XP van mindekettőn, semmilyen beállítást nem csináltam, egy hálózati kulcs van megadva.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
Sziasztok, wifi routerrel kapcsoatban kérdezném, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy asztali gép kábellel van kötve, ez szinte mindig be van kapcsolva, és van egy notebook ami vezeték nélkül csatlakozik.
Hogyan tudnám megoldani, hogy a Notebook a nyomtatni valót a routeren keresztül az asztali géphez csatlakoztatott nyomtatóra küldje?Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest