Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz MaCS_70 #52819 üzenetére
Itt gondolom a HGW beállításaira gondolsz, mert a Tendán semmit nem lehet állítani, azon kívül hogy hozzáadod a bővíteni kívánt wifi nevet.
A modem beállításainál miről csináljak print screent?
Azt értem ezalatt hogy szakad a net. Kiírja nincs internetélrés(kis háromszög, böngészőben DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET). Aztán 2 perc után újra van net. Mondjuk ami feltűnt hogy mikor elkezdek játszani online, akkor nem tapasztalok semmi szakadást. -
Ybron
senior tag
Sziasztok!
Adott egy technicolor tc7200, amihez vettem egy tenda a9-et, mert két szintes családi házban lakok.
Beüzemeltem a9-et és azóta nálam, mert én kábellel csatlakozom a modemhez gyakran elmegy a net(~5 percenként).
A routeren semmit nem állítottam, már egyszer alaphelyzetbe is raktam, de hiába.
Egyébként 2 laptoppal csatlakoznak elméletileg wifin, meg ugye 4 telefon és van hogy a wifi jel is megszűnik.
Véleményem szerint biztos hogy a tenda kavarhat be, mert eddig minden jól működött nélküle.
Valaki tud megoldást? -
Ybron
senior tag
Hello,
Egy ingen érdekes problémám lenne.
Adott egy belkin router. UPC net.
Van az én gépem routeren keresztül csatlakozok a nethez.
Miért van az hogy bizonyos oldalaknál időtúllépés miatt szakad a net ?
Pl: hasznaltauton.hu, Vatera, (anno prohardver, most már nem)
egy n**re nevezetű torrent olda. Én több mindenre is gyanakszom, de lehet hülyeség pl a flash, de nagyobb valószínűség hogy a router a ludas.
Viszont van otthon egy másik pc ami wifin keresztül csatlakozik a routerhez és azon is időtúllépés van ezeken az oldalakon, Frissítem majd betölt egy darabig aztán szakad. Valójában a net az nem csak az oldat nem tölti be,mert a letöltés az megy tovább, persze olyan is van hogy megszakad. Viszont ami miatt végképp nem értem a helyzetet az tesóm laptopja...azon nem jelentkezik ez a jelenség.
Nos két pc-n win 7 van, tesóm gépén xp.
Wireless > Security beállítások WPA-PSK +WPA2-PSK
TKIP+ AES
Wireless Mode > g and b
Broadcast SSID > bekapcsolva
Protected Mode > on
Use as Access Point tiltva
Connection Type Dynamic
DDNS Service > tiltva
NAT Enable / Disable >engedélyezve
UPNP Enable / Disable > engedélyezve
Annyira nem értek a beállításokhoz, annyi hogy torrent miatt nyitottam portot.
Mi lehet a baja ez itt a kérdés ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest