Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- YouTube
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- XPEnology
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Üdv!
TP-Link WN722N típusú USB-s wifi adapterem van. Az utóbbi időben történt olyan, hogy ha egy másik usb porton rádugtam pl a telefont tölteni, akkor eldobta a wifi jelet, és addig amíg le nem veszem addig nem is találja meg. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
Aálírás
-
ther
aktív tag
Köszi a választ!
Egy újabb routeren én is gondolkoztam, csak belegondolva elég durva, hogy 2 acces point kell egy lakáson belül, a normális netezéshez
Még eszembe jutott, hogy berakok egy switchet, vagy egy ilyen:
. Bár nem tudom, hogy ezek mennyire stabilak (főleg az utóbbi).Aálírás
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Van egy házi wifi router belőve, a ház egyik végében. A wifi jel az egész házban megvan, csak a másik végében már jóval gyengébb, böngészgetni msnezni éppen lehet vele, viszont Édesanyám ott szeretne laptoppal letölteni, adatot másolni a laptop és PC között. A PC ugyanott van, a ház másik végében, és UTP-vel van a routerre kötve (anno át lett vezetve a házon).
Milyen olyan költségkímélő és vezetékmentes megoldást tudnátok ajánlani, amivel sebességnövekedés érhető el (még ha nem is maximális)?
Lehetséges megbuherálni a router antennát, hogy erősebb legyen a jel? Vagy az csak a laptop antennán múlik?Lehetőleg olyan megoldás érdekelne, amivel közvetlenül a routerre tud csatlakozni a laptop, nem függ semmi mástól.
Üdv,
ther
Aálírás
-
-
ther
aktív tag
válasz Zolee11 #5610 üzenetére
ther: nekem egy Gigabyte GN-BR02G routerem van, amivel tökéletesen megvagyok elégedve, az elején bénáztam mert nem tudtam, hogyan működnek a titkosítások, de beletanultam. Kb. egy hete megy már lefagyás és egyéb probléma nélkül...
Én inkább az 5dBi-s antennája miatt vettem, meg nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a Gigabyte wireless adapterei és egyéb cuccaival, ellentétben a Linksys-elVégül egy ASUS WL-520GC sikeredett, ami nagyon felhasználóbarát akart lenni, mindenféle guideokkal traktált, így kb egy órán belül sikerült kiszednem az ipt, jelszavakat, felhasználóneveket, onnantól meg kézzel szépten beállítottam mindent, MAC szűrést is. Úgy gondolom, hogy egy vidéki kisváros kertvárosába, ahol a környéken lakókat ismerem, akit meg nem azok meg öreg nénik, nem szükséges más biztonsági intézkedés. Ti mit gondoltok erről?
[ Szerkesztve ]
Aálírás
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy márkát tekintve milyen rádiós routereket ajánlotok, kb. 15000 Ft-ig. Itthoni hálózathoz kéne, 1 wifis laptop, 2 gép meg a net. Ismerősömnek ugyanilyen célra egy olcsó SMC routere van már évek óta, de panaszkodik rá, mert hamar melegszik, és így a step by step setup ellenére képtelen levédeni a gépeit MAC address alapján, pedig nem ő a béna.
Szóval ezért gondoltam, hogy előbb körbekérdezek, hogy milyen márkát érdemes, melyik típusnak esetleg mi lehet a baja stb.!
A segítséget előre is megköszönöm!
ther
Aálírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Gyúrósok ide!
- YouTube
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2