Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Ez elég kemény, de az is lehet, hogy az usb-és kulcsod rossz.
Mindenesetre kipróbálnám titkosítás nélkül, hogy arra mit mond az eszköz.
Az asusok elég jó hardwerek végül is. Ja és az usb-és kulcsnak ugye van saját beállító felülete , tehát nem a win driverével megy.
Ja és a térerő?
[Szerkesztve]Fej! Tor! Potroh!
-
shev7
veterán
''Mellesleg, amikor elmegy a net, húzhatom ki a routert, és ipconfig /all -ban nézem az új IP-t majd vissza a router és be az új adatok. Kábel húzkodás nélkül nem kivitelezhető, hogy megtudjam az új adatokat?''
Erre miert is van szukseg? Elvileg ha uj ip-t kapsz, azt nem kell a routerben megadni, automatikusan kapja. Legalabbis nallam ilyenbol meg nem volt problema, bar teny, hogy eddig tul sokszor nem fordult elo (szinten chello, szinten asus)''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
hat elvileg nallam volt olyan, hogy ha tul sok szalon futott a torrent, es megszakadt a net, akkor utana egy darabig nem tudtam ip-t kerni a routertol (hasonlo DHCP hiba mint az elso) szoval ez is arra utalhat, a tobbire passz.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
-
achon
aktív tag
HI,
Amne: Én is chelloval használom a rútert. Ma bekapcsoltam, és nálam se volt net.
a Feladat egyszerű: rúter kihúz, chello modem is, várni kell 10 mp-t, aztán modem bedug, megvárni míg az össze zöld villágít, és akkor a rűtert is bekapcsolni. S lám van net mert a rúter automatikusan konfigolja magát, és a régi beállításaid sem vesznek el.
MIndenkinek :
Viszont nekem lenne egy problémám hátha tud valaki segíteni:
X-Micro wlanos routerem van az sztali gépem mellett. A laptopban egy Ediax PCIMCIA kártyával tökéletesen összedolgozik. Beraktam egy p2-es gépet egy másik szobába (P2L97 Asus lap) és a vettem bele egy Realtek 8180L csippes 11MB wlan kártyát, ami az istenért sem akar kapcsolódni a hálózathoz. Azaz kapcsolódik, de azt írja, hogy ''WEP certificed is MisMatched''.
Így nemhogy egymást nem látná a két desktop, net sincs.
Valakinek ötlet?A legszebb múzsa a határidô.
-
[amne]
senior tag
Úgytűnik sikerült is megoldani, teljesen véletlenül vettem észre, hogy más IP-t kaptam a csellótól, mint amit eddig használtam, így az összes beállításom haszontalan volt az IP Configban. Nem tudom van-e közze az új IP-nek a mai áramszünethez, mindenesetre álljon itt az alábbi post a hozzám hasonlóan szerencsétleneknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest