Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyrin
addikt
-
Fishor
senior tag
válasz #40553216 #10756 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Megvan msotmár néztem már mdienn oldalát, de erre nem godnoltam. Bár nem sokat fogom ahsználni, de azéárt jót udni hol van. Remélem ezzel a wifi dologgal nemelsz gond. Ezt a feltrősdit mdiennesetre szívesen megtanulnám :d
Arra nincs valami egyszerű módszer hogy pl a digitől kapott felhasználóhoz tartozó jelszót ami ugye meg van jegyeztetve a tárcsázásnál, azt hogyan leeht kinyerni? Mert mőltkor nem találtam a digitől kapott papírt és amiatt nem emrtem bántani a dolgot.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz #40553216 #10747 üzenetére
Valóban ez leeht a probléma, hogy nincs telepítve a wifi. A noti bálasztásánál erre gondosan ügyeltem hogy XP kompatibilitás (driverek) legyenek. Még meg se volt a gép már a gyártó honlapjáról letöltöttem a drivereket (asusK50IJ) De aztán kellemeset csalódtam, mert volt alinux előtelepítlsen túl egy vistás, meg egy nem vistás telepítőlemez, és amikor a nem vistásat betettem azon feljött az össz driver meg segédprogi egy listában, be voltak pipálva rajta de ki is lehetett venni ami nem kellett és simán telepít. A gép szépen magától felrakosgatta a dolgokat közte újraindulgatott szóval ilyen egyszerű dolgom még nem volt más géppel.
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz #40553216 #10740 üzenetére
Szia!
Nem nagyon akarok különösebben foglalkozni innentől ezzel hogy szám is legyen, mert emgmodnom őszintén nem szeretem a jelszavakba a számokat. Csak még a wepnél olvastam hogy hexadecimális kell, és innen gondoltam gondolom hogy ide is. Meg a neten googlezás közben olvastam ilyet, hogy valaki szintén titkosított a tp linkkel és neki is amikor nem használt számokat akkor oldódott meg a probléma. Szóval szerientem ez ilyen tplink betegség leeht, de a lényeg hogy most frankón működik minden, és képben is vagyok nagyjából a router beállítás potjaiba is. Még azon gondolkozok esetleg hogy mac cím alapján nem kéne e leszűrni a 3 gépemet amit hasnálok a routerről, bár szeirntem aki arra vetemedik, hogy feltörje a wpa2-t annak már a mac cím se kozna probléma. De gondolom, mivel nem vagyok egy nagy ember és ismerem a szomszédokat is, valamint van oylan wifi jel is ami nincs titkosítva, akkor nem az én netemet akarják majd hazsnálni az emberek.
Üdv: Fishor
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- Többféle Limitált üveg egérpad eladó! (Skypad, Wallhack, Kanami, Glsswrks, Padsmith, Soku)
- Nintendo Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch)
- iPhone 14 Pro - 128gb - független - arany - 2025.10.20 -ig garanciális
- Finalmouse ULX Pro Series ACEU Size: M
- Kingston KC3000 4TB - Új, Bontatlan - 5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest