Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Noxy és társai, a nagy WLAN guruk figyelem!
Lenne egy óriási kérésem: Valahogyan húzzatok ki a szarból!
Következő a helyzet: Adott egy WLAN hálózat, jó adottságokkal. Van egy Linksys BEFW11S4 router(legfrissebb firmware-rel) és egy WUSB11 USB-s wlan adapter. A hálózatban LAN-on csatlakozik egy PC Wirelessen az én gépem a WUSB11-gyel, és bratyó gépe(notebook centrinos)a wlan-ra. Következő az észrevétel.
Szaggat a net. De olyan szinten, h a letöltéseim nem folyamatosak. Elkezdek CoD2-zni, és néhanéha beakad és kinyírnak .
Jelenleg Maxon a jelerősség, találtam olyan helyet ahol szinte mindig maxon van(-55 -60dBm)
Más channelen van, nem zavarja más hálózat. Próbáltam mindent: Statikus routolást(befagyott a router, nembírta), reset milliószor, WUSB11 driver újrarakás etc...
Egyszerűen nem értem, h miért szakadozik, megmértem:
LAN-os gép között és köztem 550KB/s-os átvitel dolgozik, és a netemet most emelték 4mbitre. Nem tudom elérni torrentel se, meg http letöltéssel se Maximum 330KB/s még ha 400 lenne elfogadnám...
Segítsetek, beleőrültem, többször terveztem a száműzetését, egyszerűen csak b-ssza az agyamat az egekig
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest