- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
3szli
tag
válasz this is life #15525 üzenetére
Ez elméletben jó ötlet de nem igazán tudom hogy varázsoljam vissza nincs gyártó honlap stb
[ Szerkesztve ]
-
3szli
tag
Sziasztok.
Van egy windowsos 11 táblagépem Kínából
Eleinte elfordult a képernyő automatikusan. Frissítettem a Drivereket és már nem fordul. Néztem a Gépházba most nem is ajánlja ezt. Van ötlet, hogy csalogassam vissza ezt a funkciót? Vagy nincs esetleg egy egyszerű plagin amit ha nyomkodok elfordul 90 fokot? -
3szli
tag
Sziasztok
Szeretnék Windowos táblagépet venni ami majd fut fut a 11 és kicsit olcsobb mit a surface.
Ez gondolom kina-i masina lenne milyen viszont eladónál nézegessek? (szeretném Magyarországról rendelni) -
3szli
tag
Sziasztok,
nem rég vásároltam egy windows-os tabletet (Acer iconia w3-810) ezen a masinán ugye van micro hdmi én egy vga-s projektorhoz szeretném kötni az megoldás lehet hogy micro hdmi- hdmi be dugok egy hdmi vga átalakítót?[ Szerkesztve ]
-
3szli
tag
Bocs hogy még mindig ilyen buta kéréseket teszek fel de elég fontos lenne vásárlás szempontjából. Van egy ilyen tokom mickro usb-és és habár vannak rajta magyar ékezetes betűk nem a "helyükön" akkor ezt a windows-os tablet lekezeli és tudja mi hol van?
-
3szli
tag
sziasztok tablet vásárláson gondolkodtam és az biztos h nem akarok androidot csak win10 ez és mindezt a lehetőleg a legolcsóbban kihozni persze úgy h ne legyen használhatatlan néztem is egyet de vannak aggályaim mert még nem volt win-es tab a kezemben pláne nem 1gb rammal elég az hozzá? a másik kérdésem meg ha vennék egy ilyet akkor az gond nélkül frissíthető lenne win10 re ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!