Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VaZso
senior tag
válasz
zoltanz #2177 üzenetére
Driver gond arra vonatkozik, hogy sok esetben XP 64-hez nem írták meg a megfelelő drivert, míg Vista-hoz elérhető.
Elsősorban egzotikusabbnak mondható hardverek esetén érdekes a kérdés. Tehát IDE vezérlőhoz/chipkészlethez ill. videokártyához nagy valószínűséggel találni fogsz drivereket.
Minden attól függ, milyen alkatrészeket tartalmaz a géped. -
VaZso
senior tag
válasz
steveistvan #2164 üzenetére
Én még nem találtam... eredeti, magyar XP64 biztosan nincs.
...hogy esetleg HunMuiPack van-e azóta, nem tudom, de szerintem az sincs.
-
VaZso
senior tag
válasz
Rockybro #2160 üzenetére
Én jobb' szeretem az angol verziókat használni, mert régebben nagyon sok probléma volt a fordítással/fordíthatósággal.
Maga a nyelv szerintem nem akkora probléma.
Viszont kérdés, melyik rendszer mennyire jól használható a gépen. Nekem XP64-felé húzna a szívem, noha annakidején annyira nem voltam elragadtatva tőle, elsősorban driverek miatt.Vista64-et nem próbáltam.
-
VaZso
senior tag
válasz
Vasinger! #2153 üzenetére
Ha 64-bites win, akkor biztosan...
Egyszer próbáltam az x64-es XP-t. Végülis működött minden rendesen, de fellépett kisebb 64-bites driverprobléma is, meg a csomó 32-bites program miatt sok értelme nem volt (több nyűgöt éreztem mint hasznát)... a gépnek amúgy vannak Vista driverei is.
Nem tudom, Vista x64-nél hogy van, XP-nél volt egy külön Program Files a 32-bites programok számára.
/Egyébként Linuxon sokkal több értelmét látom az x64-es használatának, mint XP-n, mert ott sokkal több program (gyakorlatilag mindegyik - azért van kivétel) elérhető 64-biten. Nyilván Vista+ -on is egyre jobb lesz, elsősorban a RAM miatt muszáj is lesz váltani az embereknek./
FlashPlayerrel pozitív fejlemény: talán egy héttel azután, hogy írtam, hogy nincs x64-es változat, megjelent egy előzetes (talán 17-én), kevésbé publikus (pre-alfa) verzió az Adobe oldalán + egy tájékoztatás, hogy a Linuxos változatnak van prioritása, de utána készül majd a Win x64-es változat is.
Tehát úgy tűnik, mozgolódás van és lassan alakul valami ezen a téren is végre Adobe részéről. -
VaZso
senior tag
válasz
Printszkrín #2147 üzenetére
Az Adobe már eléggé a "bögyömben" van, Linux x64-hez sincs megfelelő programjuk, viszont majdnem minden nyomorult oldal ezt használja...
Egyébként ugyan részmegoldás, de a 32-bites változat működik.
(Talán XP x64-en is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest