Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #2226 üzenetére
Találtam a témával kapcsolatban, egy youtube-os oktató videt.
-
törölt tag
Úgy látom ez fizetős ... van esetleg ingyenes alternatívája ? Az EASYBCD úgy tudom ,nem megy 64-bites XP-n, pedig az kellene, hogy 64-bites XP alól helyre lehessen pofozni a vistát .
szerk :
http://lacy.hu/windows_vista/regebbi_windows_telepitese
Esetleg ezt a módszert próbálta valaki ? Működik?
-
törölt tag
WindowsXP-KB896256-v4-x86-ENU.exe
Idézet (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c2ab5a48-8240-4934-bbd8-34fb8a0fce3b&DisplayLang=en)
Overview
Install this update to fix a situation where your Windows-based system that supports processor power management features, and is equipped with multiple processors, may experience decreased performance. After you install this item, you may have to restart your computer.No ennek van 64 bites XP-hez alternatívája, vagy az alá nem kell? A Chip magazin 2008 májusi számában lehet róla olvasni a 122. oldalon, de csak 32 bites XP-ről szól.
Továbbá:
Idézet (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=990ba8a0-a2be-468b-b105-b6d6e0dd7ce1&DisplayLang=en)
Update for Windows Server 2003 x64 Edition (KB924441)
Brief Description
Install this update to address an issue where a system using a dual core or multiprocessor Advanced Micro Devices (AMD) processor that supports ACPI processor performance states (AMD PowerNow!) stops responding.ugyanaz a kérdés ,mint az elsőnél. Az energiagazdálkodás egy hibájából fakadó lefagyás ellen javasolják.
-
törölt tag
Helló!
A következő lenne a kérdésem az itthoni két gépen futó két osnek a korlátozott fiókjának esetében (limited account), hogyan lehet beállítani, - (főleg 64 bites XP Professional-on), de 32 bites Home Premiumra is vonatkozik a kérdés - hogy pl a Battlefield 2, a Battlefield 2142, a RivaTuner, és a Speedfan, ugyanúgy induljon mint a rendszergazda fiókommal? Tehát nem arról van sz, hogy a helyi menüben klikk rá, és RUN AS ,mert az ismerős, hanem pl a Speedfan vagy a Rivatuner esetében, amik automatikusan a CPU és a GPU hőmérsékletét figyelik, és monitorozzák, a hűtést vezérlik, automatikusan megkapják a szükséges jogokat, hogy eltudják látni a feladatukat?
-
törölt tag
64 bites XP-t használ valaki közzületek APC PowerChute-al?
-
törölt tag
http://www.hardwaresecrets.com/article/128
Ha így van beállítva a rendszer , és az AMD CPU driver fenn van, akkor automatikusan rebootol
-
törölt tag
64 bites XP-alá az AMD oldalán található AMD CPU drivert fel kell , illetve ha nem is kell, de ajánlott feltelepíteni ha X2-es CPU mellé?
-
törölt tag
válasz
dulifiO #1963 üzenetére
[link]
Helló!
Tegnap éjjel magától jelezte a gép, hogy new hardware-t talált egy PCI Flash személyében, holott semmi nem volt hozzá csatlakoztatva, ugyanis az új Avermedia TV Tuner, amely csak egy line-in kábellel csatlakozik a géphez is több mint egy napja érkezett, tehát semmi változás nem volt. Magától jelezte, drivert nem talált az új hardwarehez. A tuner a Sounblaster X-FI XtremeMusic line kábelére van téve, és így néz ki:
Mikor indul a gép azóta egy kis pukkanó hangot adnak a hangfalak elképzelhető ,hogy van összefüggés ? de éjjel másik érdekes dolog is történt ugyancsak magától pont fórumozásközben mind az 5 hangfal elkézdett bömbölve sistergő hangot adni kimagából. Tényleg megijjedtem. Ma reggel indításkor megint jött a PCI Flash-es dolog. Ezért újratelepítettem az XP-t. 64 bites XP-ről van szó amúgy. Telepíteni akartam fel az X-FI-t mire közölte az installer, hogy nincs ilyen hardware... ekkor arra gondoltam, hogy az X-FI meghibásodott. Az Alaplapi AC97-t visszakapcsoltam a Biosban gondoltam,hogy az X-FI vissza megy a szervízbe, a gépből ki is szedtem az X-FI-t megnéztem, lefújtam a portól, majd visszaraktam a gépbe, és most megyhink: . Viszont az eszközkezelőben van egy új hardware amiről nem tudom, hogy milehet. Csak az X-FI, és a Geforce 6600-as PCI-os utóbbi PCI-Express-es. Hogyan lehetne megtudni, hogy most ez milyen hardware-t jelez ? Drivert ugyanúgy nem talál, alaplapi AC97 drivere pedig fennt van.
-
törölt tag
[link]
ezzel kapcsolatban vagyis a MUI-val kapcsolatban van valami nformációtók? -
törölt tag
[link]
ezt vajon miért csinálja ? Mellesleg arról van szó, hogy visszakartam állítani, de ekkor eszembe jutott, hogy azazóta változott másik HDD particiót efogja cseszni, ezért akartam visszavonni a visszaállítást... és nem az első eset, hogy ilyet cinál, eleve azért akartam visszaállítani, mert néha elcseszi az ablakot, hogy nem látszik a menü sem, pedig pár napos install... -
törölt tag
Outlook Expressnél, OE eltávolítás hozzáadása funkció lényegében nem csinál semmi a windows componensnél, legalábbis helyre nem hozta, szerintetek ? Ja régi probléma lehet mert amúgy Thunderbird-ot használok, szóval rendszervisszaállítási pont már tuti újabb keletű van mint amikor ez a probléma keletkezhetett a rendszerben.
Induláskor ezt a két ablakot dobja fel:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest