Új hozzászólás Aktív témák
-
TeJay
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik de olyan kérdésem lenne, hogy milyen processzort és milyen videókártyát érdemes venni játékhoz??
Válaszotokat előre is köszönöm. -
TeJay
csendes tag
sziasztok.
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy 64 bites windowst ha feltelepítek egy olyan gépre amibe nem 64 bites proci van. elviseli a kettő egymást, mármint csinál vmi furcsaságot a windows??
vagy pl. 64 bites procihoz 32 bites windowst telepítek fel. ezesetben történik vmi rendellenesség??
válaszotokat előre is köszönöm. -
Casanova*
veterán
szasztok! windows xp 64 angol szövegét szeretném lefordítani magyarra! az lenne a kérdésem,hogy tudtok olyan programot,ami frankón lefordítaná? olyan progi,ami kimondottan erre a célra van? próbáltam Neuro Tran progival más egyébbel. vagy esetleg olyan egész xp magyar szöveg dokumentumot...
-
sorbit_4
csendes tag
válasz
kraftxld #2230 üzenetére
Igazad van. De sajnos a pesti szervízben (győri vagyok) lematricázták a gép hátlapját, így a gari lejártáig (jövő április), nem akarom bolygatni (ők a normál ár kétszereséért bővítenék).
Az a gyanúm, hogy hibás az install, most fedeztem fel, hogy multimédiás támogatás sincs
benne (nem tudtam feltenni a widows playert és az alap kodeck-eket sem), nincs msinfo sem. Ez tényleg így van, vagy hibás az install lemezem? -
sorbit_4
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az 1 GByte-os AMD-s laptopomra az XP X64-et (duál boot-ban a 32 bitessel).
Van egy dolog ami nagyon tetszik:
- A proci kb. 6 C°-al hűvösebb mint a 32 bites XP alatt. Ennek nem értem a magyarázatát.
A 32 bites alatt állandóan megy a venti, itt időnként teljesen leáll és tovább tart az aksi is.Viszont van jópár dolog ami nem:
- Egy csomó program nincs rajta, ami a 32 biteshez jár. Pl. defreg, diszk karbantartó, write, movie maker, játékok, stb. program (ez tényleg nem jár hozzá)?
- Nem ment föl az IE8 (azt írja, hogy az oprendszer nem támogatja).Áttérnék Win 7 64 bitre, de kérdés hogy elég-e neki az 1 Gbyte (ami valójában csak 768 kbyte mert a többit a videochip lefoglalja).
-
törölt tag
válasz
#41133696 #2226 üzenetére
Találtam a témával kapcsolatban, egy youtube-os oktató videt.
-
törölt tag
Úgy látom ez fizetős ... van esetleg ingyenes alternatívája ? Az EASYBCD úgy tudom ,nem megy 64-bites XP-n, pedig az kellene, hogy 64-bites XP alól helyre lehessen pofozni a vistát .
szerk :
http://lacy.hu/windows_vista/regebbi_windows_telepitese
Esetleg ezt a módszert próbálta valaki ? Működik?
-
zsolty28
tag
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nekem csak annyi lenne a kérdésem felétek, hogy az op. rendszer miért nem tölti le az automatikus frissitéskor, a .NET Framework csomagot? Ezt csak manuálisan lehet? Ma egy kicsit eltoltam a gépem, beraktam sajátkezűleg, de a telepités vége felé kékhalált kaptam
Na mindegy, mondom-megpróbálom most már MICROSOFTON keresztül, amiről le is lehetett tölteni, ez a legfrisebb 3.5-ös ha jól tudom. Csak az a gondom, hogy van program, ami most már nem indul el. Az alaplapom AI Suite-jét nem lehet elinditani, EAccesViolation hiba üzenettet dob ki. Miért van ez?
-
s1st3m
csendes tag
*MEGLEHETŐSEN
-
-
Misi 007
őstag
Skacok lesz ehez valaha SP3?
Mert már egy újabb messengert se egyszerű így feltenni rá... -
törölt tag
sziasztok,
jelenleg vista 64 bit van fent, de le szeretném cserélni sima xp 64 bit-re
viszont a rendszervinyóm nagyon sok anyag van, amit most nem tudok kiírni
ha cserélem formázás nélkül az oprendszert és a régit beteszi az old könyvtárba, azt később törölhetem és nem fog gondot jelenteni, ugye?
válaszokat előre is köszi -
Parson
addikt
Sziasztok Srácok!
Új vagyok itt, mert csak most kezdtem el foglalkozni ezzel a 64 bites xp témával, viszont éppen ebből kifolyólag lenne egy alapvető kérdésem. Hol áll most a szitu, melyik a legújabb verzió amit fel lehet lelni? Van jelenleg Windows XP Professional SP3 x64 HUN verzió? Ha nincs, akkor melyik áll legközelebb ehhez? Köszi előre is a válaszokat!
-
-
polgcsabi
aktív tag
Az SCSI winyót miért nem ismeri fel a win 7? Nem ajánlja fel a telepítést az SCSI winyóra miért van ez?
-
AMD!4ever
őstag
Nemá,1szer irok ide és meghal a totyik
-
AMD!4ever
őstag
Sziasztok!
Az én Gépemen,kerek 3 éve van fent a 64bit Xp,azóta nem kellet ujratelepiteni,nemvolt semmi különösebb baja.Közbe a gépem persze kicsit változott.
Szóval szerintem is betonstabil rendszer,drivereket 99%ban sikerült találnom mindenhez ami kell.
Csak ajánlani tudom.Esetleg majd 7esre váltok abból is egy OEM-re,majd kiderül.
-
polgcsabi
aktív tag
Hali
Érdeklődnék, hogy a x64-es rendszeren csak 64-es szoftverek futhatatók?
-
norb000
csendes tag
Hali!
Nem tudtok egy oldalt ahonnan tudnék leszedni 64-es magyar xp-t? Magyart nem találok sehol.
Köszi
-
Geryson
addikt
Hát Apám, nem győzött ez a totyik!
Itt állok én is, hogy mi a jó fészkes fenét vegyek (tiszta XP-m van, mostmár ugye SP3) de nem látom a negyedik gigát és egyébként is sajnos kicsit gyakori egy kedvenc játékoknál a fagyás. Most lesz lap és memocsere (merthogy itt lesz nálam az egyik gyenge láncszem), gondoltam legyen oprendszer is, de Vista szinte kizárt (2x próbáltam és megbántam) így gondoltam legyen x64 (merthogy úgy olvastam, hogy ez igenis más mint a sima 64 bit-es XP). GTX260 driver van, wifikártyát még megnézem de úgy olvasom, hogy azért nem ennyire egyszerű merthogy nem vagytok elolvadva az oprendszertől.
Hagyjam mostmár az 32 bites XP-t és majdan toljak fel egy 7-est ha kijön?
-
Stirbi
addikt
üdv all
feltettük tesom gépére xp 64 bit et és nemlátja a 4gb ramot csak ugynugy annyit mutat minta 32 bitnél
, (3,37gb)
mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest