Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt nem mondod komolyan, hogy 2022 végén is még XP-vel, Vistával, meg több főverzión át tartó frissítéssel szenvedsz. Nincs értelme egy régi XP-s rendszer beállításait és programjait megtartani, azok Win10-zel már jó részt amúgy sem lesznek kompatibilisek. Saját időd pazarlod.
Telepíts rá egy friss Win10 22H2-es rendszert, kezd tiszta lappal, legalább nem lesz tele a rendszer szeméttel. Ha meg annyira régi gép, akkor vagy érdemesebb az XP-t megtartani rajta inkább, vagy valami sovány Linuxot tenni rá, pl. AntiX, Sparky Linux.
Senki nem fog ma már Vista SP1 telepítési hibába futni, mert már bottal sem piszkálja senki azt a rendszert. Már az összes vistás váltott min. Win7-re vagy Win10-re.
-
Zoz
őstag
Rég elfelejtett rendszer
, de amikor egy régi XP-s gépet akar az ember naprakészre hozni (programok, beállítások, minden nyavalya megtartásával), akkor kénytelen az ember egy kicsit Vistázni
Ez a sorrend: XP frissítése Vistára, SP1 telepítése Vistára, Vista frissítése Win 7-re, SP1 telepítése Win 7-re, Win 7 frissítése Win10-re.
Ezt már több tucat gépen végignyomtam, mai sok magos procik, és SSD-k korában nem is vészes, pár óra alatt meg vanMost viszont elakadtam a Service Pack 1 telepítésénél: eljut a 3/3 fázis 100%-ig, majd közli, hogy sikertelen, és változások visszavonása...
Szokásos mágiák (SFC, Antivirus törlése, driver frissítés, stb, stb), semmit nem segítettek, google találatok alapján ez annak idején is sokaknál gond volt, itt a fórumban is van több eset is. Szokásos mágiák javaslása mindenhol, aztán ha nem megy, akkor rakd újra a rendszert...
Pont az ami most nem jöhet szóbaWin 7 meg csak SP1-es Vistára hajlandó települni...
Újabb Windowsoknál bevált módszer ilyenkor, ha egy frissítés nem megy fel, hogy build upgrade-ként frissítsünk rá az újabb változatú telepítővel.
Megpróbáltam az SP1-es Vistát ráküldeni, közli: Frissítés le van tiltva, mert minimum Vista SP1 az alapkövetelmény...
Anyád...
Jött brute force ötlet: az SP nélküli Vista telepítőjében lecseréltem az INSTALL.WIM fájlt az SP1-es változatéval. És működik! Ráfrissült, lett egy SP1-es Vista amire már mehet fel a Win 7.
Következő XP-s szutykot megpróbálom már eleve ezzel a mókolt telepítővel frissíteni, hátha meg lehet spórolni egy lépéstAzért írtam le, hátha más is belefut még ebbe a "Vista SP1 nem települ, 3/3 fázis 100%-nál sikertelen" problémába, és nem talál működő megoldást a neten, legalább itt legyen meg
-
togaba
tag
Sziasztok!
Meg tudná írni valaki, hogyan kell a Vistán kikapcsolni vagy kiiktatni az elfelejtett bejelentkezési jelszót?
Köszi. -
Gyuri44
aktív tag
Helló.
Hoztak egy laptopot amit újra kell telepíteni vista business van rajta.(mindenképp ezt akarják,illetve újabb windows nem is jó hozzá)
Telepítéssel nem is volt gond,de sehogy se tudom rábírni hogy keresse meg a frissítéseket.A fentebb leírt javításokat manuálisan telepítve se indul el a frissítés keresés,mindig ezt a hibát dobja ki : 80072EFE így még aktiválni se tudja magát. -
core i7
addikt
Sziasztok 32 bites windows vista home basic elfutna egy xp-t futtató 1GB ramos Pentium 4 es CPU konfigon szerintetek? Van értelme?
-
-
zolee001
őstag
válasz
st3v3np3t3r #36611 üzenetére
A particioknak semmi köze az aktiváláshoz.
Ha eredeti a windowsod akkor hivod az Ms-t és segitenek -
-
zolee001
őstag
válasz
st3v3np3t3r #36609 üzenetére
Akkor telepited a win 10 zet és ha MS fiokkal (digitális licensze) aktiváltad akkor automatikusan kellene aktiválnia magát
-
válasz
zolee001 #36608 üzenetére
pedig úgy vettem anno,hogy hivatalosan upgradelt win7 volt rajta, hivatalosan aktiválva,nem aktivátorral!... azt frissítettem a media cration tootlal win10pro-ra, aktivátor nélkül aktiválta magát digitális licencel... csak ugye az utóbbi időben rakocátlankodott a win10,gondoltam visszarakom a 7et... de nem aktiválja... ezért nem értem, hogy ha anno akitől vettem, tudta frissíteni és aktiválni, most miért nem megy?!
megtaláltam a üzeneteim között a beszélgetést, hivatalosan aktivált win7pro volt fent... de most nem akarja az igazat...
-
zolee001
őstag
válasz
st3v3np3t3r #36607 üzenetére
In place upgrade businessröl w7 pro-ra vagy ultimatere tudsz ,persze ha megveszed a w7 licenszet.
Enterprise verzio csak mennyiségi lecenszben létezik céges elöfizetésben az neked kilöve.
Vista-w7 rácioban nem volt ingyenes frissités opcio,magyarul ha w7-et szeretnél legálisan akkor meg kell venned azt a kiadást amelyiket akarod és azt telepited.
Particionálás lényegtelen ,hogy hdd vagy ssd,ugyanugy müködik mind2 -
üdv, kérdésem lenne... van egy hp 2530p-m hivatalos vista business matricával az alján... ezt milyen windows 7-re lehet frissíteni, mert a microsoft oldala szerint pro-ra ,enterprise-ra vagy ultimate-re lehet... visszaraktam a vistát, be is aktiválta sikeresen, viszont win7pro-ra való frissítés után új kulcsot kért... most megint visszataktam, de most beaktivált windowsról csinálok lemezképet...
a másik ami gond volt... ssd van a laptopba, az istenért nem akarta partícionáli, ezt egy win7es telepítővel tudtam kijátszani hogy jó legyen...de ezek szerint ez normális ha ssd-re nem hajlandó települni...
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle #36605 üzenetére
lehetséges,azon nem próbáltam. Viszont neked lehet régi ismert megoldás nekem meg újnak számít
-
törölt tag
Sziasztok ! Akinek esetleg nem frissít a rendszer egy esetleges újratelepítés után a következő lépésekkel működésre bírhatja a frissítések letöltését (windows update). Gyakori hiba ,hogy csak tölt ,de nem történik semmi.
1. Automatikus WinUpdate kikapcsolása
2. Újraindítás
3. MS Update Catalogból az alábbi frissítéseket szedd le.KB3205638: http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3205638 Vista
KB4012583: http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4012583 Vista
KB4015195: http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4015195 Vista
KB4015380: http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4015380 Vista
Miután felraktad a frissítéseket, indítsd újra a gépet ismételten. Ezután már visszakapcsolhatod a windows update-t , és láss csodát működik. 5-10 percen belül beadja a letölthető frissítéseket.
Tudom nem mai csirke ez a rendszer , de többen rendelkezhetnek itt olyan laptoppal ami csak Vista-s driverrel képes rendesen működni.
-
xcbiker
addikt
Sziasztok!
Vista Home Basic 32bit telepítőre lenne szükségem, mert az eredetit elhagyták. A kulcs a gép alján szerencsére.
Tud valaki ilyet?Köszi!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok honnan tudok letölteni Vista32 bit Hun isókat? (Starter, Home) Köszi.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
HP ProBook 6530b laptopom Windows Vista Business licensszel rendelkezik.Tudom ingyenesen vagy akár díj fizetése ellenében upgrade-elni a licenszet újabb Windows verzióra?
Vagy az újabb Windows verziók telepítői használhatóak a Vista-m kulcsával? Egyáltalán ez legális?Köszönettel:
zsoltip -
gyga
senior tag
Üdv.
Adott céges laptop gyárilag Vistával felvértezve.
A következő történt új ssd lett beletéve és feltelepítve win10, a régi hdd pedig fel lett a win10 alá csatolva USB-n. A win10 pedig átvette a Vistás hddn a jogokat. A tulaj meg gondolta magát és vissza kellet tenni a vistás hdd-t a laptopba. Ezután a Vista állandóan problémázik meg kékhalálozik és még a hddt-sem engedi tallózni. Úgy tudtam vmi életet lehelni bele hogy az UAC-ot lelőttem. Most kompromisszumokkal használható a rendszer.
A kérdés, hogyan lehet a vistát helyreállítani? A HDD-n sok fontos tartalom van és nincs elég hely máshova mentésre.
Az eredeti vista előtelepítve van egy rejtett partíción. -
-
törölt tag
Szívesen!
A frissítések a Windows aktiválástól függetlenül működek, tehát nem befolyásolja az aktiválás a "Windows Update" működését , szóval nem fontos első percben aktiválni.
Úgy érdemes nagyobb mennyiségű frissítéseket letölteni/telepíteni a "Windows Update"-ről, hogy "darabokban", tehát...
"Első kör" -> Biztonsági frissítés a következőkhöz: Microsoft Windows elnevezésűek
"Második kör" -> "Frissítés a következőkhöz: Microsoft Windows" elnevezésűek
Harmadik kör-> Már alig lesz frissítés...Ha túl sok frissítés megy egy "körbe" azt nem mindig szereti a Vista. Tehát tanácsolnám hogy 50 frissítés mondjuk egy "kör".
Windows Internet Explorer 9 meg egy "külön téma", érdemes az elején manuálisan telepíteni...
-
-
törölt tag
Ha újratelepíted a Vista SP2-re, tehát "friss a rendszerre" telepíted fel a frissítéseket, mind a 7 darab "Biztonsági frissítés" telepíthető. (a telepítési sorrend nem számít)
A "Windows Update" szolgáltatás sajnos a többi Windows verziónál is problémás.
Ezt érdemes elolvasnod a frissítésekről:
http://www.hwsw.hu/hirek/56016/microsoft-windows-update-frissites-kumulativ-7-8-8-1-server-2008-2012.html
http://pcworld.hu/szoftver/aggasztja-a-nagyvallalatokat-a-windows-7-kumulativ-frissitese-217557.html
-
-
-
törölt tag
+
KB3194371
_________http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3194371
-
törölt tag
=======================================================
Windows Vista SP2
"Windows Update" működését megoldó frissítések (2016. november)
=======================================================6 darab frissítést kell letölteni,
majd ezután manuálisan telepíteni őket!
----------------------------------------------------------KB3078601
_________http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3078601
KB3109094
_________http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3109094
KB3185911
_________http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3185911
KB3191203
_________http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3191203
KB3198234
_________http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3198234
KB3203859
_________http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB3203859
őstag
igen,tudom,hogy kb júliusi a legutolsó hozzászólás, de használ még valaki vistát ?
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Egy laptopra Windows Vista Business-t kellett telepítenem, és vannak programok amik nem futnak, pl. adobe flash player. Egyszerűen nem indul el.
Miért van ez?
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!!! -
Dudikoff.
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy régi/eredeti Vista Ultimate (Dobozos). Elvileg a Vistát lehet Frissíteni 7-re, a hetest ugye 10 -reVagy nem jó a gondolatmenet? Viszont kipróbálni sem tudom, mert a Vista nem hajlandó felmászni egy új UEFIs gépre. Vagy a telepítés elején már kifagy a fájlok betöltése után, vagy az elején a "nyelv és területválasztásnál" fagy meg. Van erre valami trükk?
Egyáltalán érdemes vele küszködnöm, vagy hagyjam a francba? Csak hát elvileg lenne egy hivatalos win7-es vagy win10-es azon a gépen...
Köszönöm!
-
Richter36
őstag
Ha valakinek problémája lenne a windows frissítésekkel, én így oldottam meg:
feltelepítettem innen az 5 db frissítést, utána restart, és elindítottam a windows update-et. Azóta működik rendesen az update. -
tibike8
őstag
Én most állítottam vissza egy gépet 4 évvel korábbi állapotra és szintén nem lehet frissíteni. Azt írja, hogy az installer szolgáltatás nem megy ami egyébként el van indítva. Illetve a skypot sem lehet telepíteni ezzel együtt. A skype portable felment, de nem látja a netet. Amúgy minden mást lehetett telepíteni és van net is.
-
amdni
aktív tag
válasz
Tzoltan21 #36553 üzenetére
Nekem sem frissít a windows vista sp2, ugyanaz a gond mint a windows 7 sp1-nél, ott egy frissítést kell manuálisan telepíteni és utána megy a frissítés.
Gyanítom hogy itt is ez a helyzet, de melyik frissítés az amit fel kellene tenni a vistára?
Tudja valaki? Nagy segítség lenne ha beavatna valaki.Köszi.
-
CyberMan_80
újonc
Sziasztok!
Én még új vagyok a Prohardver fórum területén. Az első kérdésem, mielőtt a lényegeset feltenném, az az lenne, hogy melyik topikba irányítanátok akkor, ha a Windows Vista és a Windows 7 operációs rendszerek Rendszerleíró adatbázisának a szerkesztésével kapcsolatosan kérdeznék mélyreható szerkesztési és programozási ismeretekre vonatkozó dolgokat?
((A hozzászólásom félig a témába vág, de félig "off topic"-jelleggel is bír, mivel nemcsak a Windows Vistáról, hanem a Windows 7-ről is, és mindezeken felül még főleg(!!!) Rendszerleíróadatbázis-programozástechnikai kérdésekre is kiterjed.))
-
csixy
addikt
Feltettem a win vista business sp2 64 bites verzióját. A telepítéskor beírt ... gépre ragasztott certificate autencity cédula kódját beírván feltelepült , de aktivációkor kiírta , hogy nem jó a kód. Az élő windovsból ismét beadtam neki ugyanazt a kódot élő net mellett és most már megette és aktivált lett. De nem tudok hagyományos módon telelepíteni flash playert , nem indul el a drp.su online verziója . A WUpdate két első letöltés után nem szed le semmit. Telepítettem MSSE-t vírusirtónak, az néha, ha kedve van frissíti magát. Amúgy tökjó minden, de ez így mégse jó. Macrium reflecttel csinálok egy mentést és utána 32 bites telepítővel fogok próbálkozni.
Ötlet ?????
Nekem gyári állapot kellene. A gép HP compaq dc7900, tipusa KP721AV 4GIGA RAM-mal. Linuxból fürge mint a villám.
-
Tzoltan21
tag
Sajnos ezzel az installerrel az a baj, hogy minden frissítést letölt. Vista SP2 esetén az SP1-et is, így nem vártam meg...
Nektek a frissítés melyik részével volt a gond? Nekem egyszerűen a keresésnél nem megy tovább, folyamatosan keresi a frissítéseket, több órán keresztül, de semmi...
-
Hulot
tag
A manuális frissítés lassulás nálam is kb. 2015 ősz óta tapasztalható.Órákig eltart. Próbaként ideiglenesen automatikusra állítottam, ami nálam segített, érzésre úgy gyorsabban végzett.
-
törölt tag
-
Joker88
őstag
kicsit pang a fórumtéma,de hátha..
adott egy friss telepítésű laptop, vista home premium, 64 bit.
a gond az,hogy, ma délelőtt sikerült feltennem újra a rendszert, minden stimmel, minden fel van telepítve, de..
délután óta csak keresi a frissítéseket.. újra is lett indítva, a változás semmi. a Windows Update ablakban a folyamatjelző sáv csak pörög-pörög, semmi abalakot,szöveget nem dob ki, hogy hány száz frissítés elérhető..
a gép adatai röviden: -
Werkly
őstag
Teljes rendszermentést milyen programmal tudnék csinálni? Vista 32 bit.
-
Tzoltan21
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne. Vistát akarok rakni a gépemre, de foglalkoztat, hogy mennyire tudja-e kihasználni az AVX-et az OS? Tudom, hogy érdemes lenne újabb oprendszert használni, de idült fanatikus módon én a vistához ragaszkodom.
Valamint van egy 7 amp nevű gitártorzító program ami Vista alatt ugyanazon hangkártya driverrel szaggatott hangot eredményez, 7, 8.1 alatt pedig semmi gondja, ezt lehetne orvosolni valahogyan?
-
-
Sheld
senior tag
Sziasztok! Fura kérdésem van. Adott egy notebook (Dell E4300) alján egy eredeti windows-os matrica, mindennel ami kell, csak le van kopva. Amit látok egy komplett serial és ilyen formátumú szám: XXXXX-XXX-XXX-XXX
Azt viszont nem tudom, hogy ez milyen windowshoz kapcsolódik, mert az a része le van kopva a matricának. Ki lehet deríteni, hogy mihez van serialom? -
piadex2
senior tag
sziasztok!
nincs telepítőlemezem, de a laptophoz jár egy vista business.
honnan tudok egy érintetlen verziót beszerezni?
kösz előre is.piadex2
-
Gery1987
őstag
Szia!
Gyakorlatilag illesztő nélkül felismeri mindkét rendszer. A router-ig elmegy, a jelszót is elfogadja, de netet nem kap. Most egy 32 bites Win7 Home Premium van rajta. Vista-ból is ez a verzióm volt. Egyenlőre jól megy, bár pár frissítés nem ment fel.
A 10-es frissítés nálam is megjelent de alkalmatlan rá ez a gép. A 8-assal is már hepciáskodott. Ott rengeteg frissítés dobta el magát.
Köszi a linket. Meglepett hogy még XP-t is fel lehetne tenni erre a gépre.
Viszont akkor a 7-eshez való drivereket meg leszedem innen és max kap egy tiszta telepítést ezekkel a cucokkal.
-
jeni
félisten
válasz
Gery1987 #36538 üzenetére
hello
magyarán sem a Vista64 sem Win7 alatt nincs wireless (letöltés innen) működésed a gépen?
a wireless oldala nem jó vagyis valamelyik szoftvert még fel kell tenned még.
lát valamilyen wifi jelet?
eszközkezelő mit kutat?
egyébként a Win7-el sokkal jobban menne a géped.
innen keresd ki a megfelelőt.
sőt az öcsémnek az Acer gépét megcsináltam és azon a Vista Ulti 64 van rajta,és ma jelezte,hogy a Win10-t automatikusan felkínálta letöltésre.meglep. tudtommal csak a win7-től felfelé van támogatása a Win10-re.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gépem úgy tűnik nem komálja még a Windows 7-et sem. Így mindenképpen visszatérnék Vista-ra viszont van egy gondom.
Win7 alatt simán felmegy a gépem a router-re és netet is kap, de Vista alatt internet nincs, csak hálózat van. Ez mitől lehet. Korábban volt rajta.
A gép: Packard Bell Easynote MX52. Wifi modul: Atheros AR5007EG.
A router TP Link 740N.A hálózat jelszavas anno ezzel a géppel és Vista-val lett belőve. Mi lehet a baj? Tiszta telepítéssel csinálom mindig.
-
jeni
félisten
válasz
szabonagyur #36535 üzenetére
ha netalán találnék egy 64 bites Home Basic op.rendszert (most a Basic helyett a Home van a köztudatban és a neten is,én is a legkisebb verzióra gondoltam-ha jól tudom egyedül a netbooknál volt még BASIC kifejezés) akkor sínen lennék vele?
a sima N (média player nélküli) verziós is mehetne? ezt látom egyik letöltő oldalon.
-
jeni
félisten
válasz
szabonagyur #36532 üzenetére
Szia!
Sikerült többszöri frissítésnél kiválasztani a nyelvi pakkot. Elsőre le se jöttek pedig ott voltak a listában,error üzenettel elakadtak korábban.
Az viszont technikailag elbaltázott döntés volt a Microsoft részéről,hogy 32 bit az csak 3GB lát!
Acer gépre tettem fel,de én szerintem itt nem az volt a gond,hogy Acer vagy Dell matrica,hogy Home vagy Pro verziós a dolog és hanem 32 bites az alján levő matrica! Annyira megkopott,hogy nem látni,hogy Home vagy Pro és melyik bit változat van oda ragasztva?Az biztos,hogy itthoni blti vásárlású.A serial aktiváló kód az rendesen látható. A gép eredetileg 64 bites kompatibilitásban lett legyártva. Az egyedüli dolog,hogy nem utalt 64 bitre,hogy csak 1 db 2GB ram volt benne. A saját 320GB HDD az vissza lett adva (vissza kunyizta mikor a gép elromlott-alaplap csere lett) Utólagosan tettem bele 2GB ramot, így meg van a 4GB de az a sanda gyanúm,hogy maga a Windows Vista matrica 32 bitre van kiadva. Hiába szereztem be gyártói független Vistát Home és Pro 64 bites op. rendszert eredeti módosítatlan kiadásban azt nem engedte aktiválni.Esetleg ebben az esetben a Microsoft ügyfélszolgálata engedte volna egy 32 biteset 64-re aktiváltatni?
-
szabonagyur
félisten
Szia
Akkor sorban...
Ultimate esetében a WU-nál az egyebek között vannak a többi nyelvi csomagok, onnan tudod letölteni.
A 32 bit nem fog többet látni.
A kód nyelv és bit független, csak azonos verziót kell felrakni, tehát ha HP volt rajta akkor 64 bites HP-t rakj fel. Amúgy MS segít az aktiválásban ha arról lenne szó.
-
jeni
félisten
Üdv
Régebben a Vista Ultimate 64bit telepítésnél a nyelvi packot leszedtem és feltudtam tenni a magyart.
Most ismét telepítettem a Vistát a régebbi gépre de a korábban elmentett nyelvi csomagot nem tudom Windows alól a lemezről hozzákapcsolni. Nem látja a lemezen levőt.
A frissítés még nem kínálja fel.
Utólagosan miként tudnám magyarosítani?Tudom banális kérdés,de van valami lehetőség,hogy a 32 bit is látja valahogy a 4GB MEMÓRIÁT? 32 bit alatt csak 3GB van.
64 bit alatt okés a dolog.
Csak a laptopon levő eredeti Vista matrica 32 bites elvileg, az aktiválásnál nem fogadta el a kódot 64 bit telepítése után,bár ez nincs rajta feltüntetve,esetleg lehet a Microsoft központtal aktiváltatni a gép alján levő serial számokkal?
ÍGY kényszerből a saját 64bit Ultimatet tettem fel.
-
fasyrt
őstag
Van meg valami kedvezmenyes frissitesi lehetöseg OEM Vistat 7-re frissiteni?
-
Hulot
tag
-
Joker88
őstag
válasz
Blue Eagle #36525 üzenetére
csak rejtsétek el a frissítést,nehogy máskor véletlenül feltelepüljön megint..
-
Joker88
őstag
válasz
Blue Eagle #36521 üzenetére
-
Joker88
őstag
válasz
Blue Eagle #36521 üzenetére
valaki talált már megoldást ere ?
eddig akármit állítgattam,nem lett jobb.. ( csak rosszabb)
-
Pipó
őstag
-
baboss
őstag
Sziasztok.
A következőben szeretnék segítséget kérni.
Még a Notebok-os korszakomból van egy Eredeti Windows Vista Ultimate 64 bit-es telepítőlemezem.
A mostani asztali gépemre (WIN 7-SSD )szeretném feltelepíteni HDD.re nosztalgiából.
Alaplap Asus Maximus VI Formula.
USB-ről már telepítettem az OP-t HDD-re,de az alaplaphoz adott telepítőlemezről a driverek,programok nagy része nem telepíthető,a következő üzenet jelenik meg .
Itt van az alaplaphoz adott telepítőlemez.
Kérhetek linkeket ahol az alaplapomhoz letudom tölteni a drivereket,programokat amik jók.Köszönöm.
-
Storms
őstag
üdv
Friss Vista Ultimate SP2 X64-em van, fel szerettem volna tenni az alap programokat, de jópár nem is indul el. A telepítőjére ha rákattintok semmi sem történik pl.: Utorrent, GPU-Z.....
Tulajdonságoknál ezt írja:
ha rámegyek ,hogy tiltás oldása, utána már feltelepül. UAC kikapcsolva. Hol lehet ezt kiiktatni alapból a windows-ból? -
Tamás008
tag
Sziasztok. A Windows Vista, Windows Defender védelmi programja(értelemszerűen a legújabb frissítésekkel) egymaga mennyire jó, mint beépített rendszer védelmi program?
Illetve szabad-e bekapcsolva hagyni a Defender működését Avast free antivírus(vagy más antivírus) mellet, vagy érdemesebb kikapcsolni ha már az Avast free van fenn mint rendszer védelmi program? Működhet párhuzamosan a két védelmi program egyszerre, jobb lesz a vírus és kártevő védelme így vagy inkább kapcsoljam ki a Defendert? Köszi. -
-
Joker88
őstag
egy eléggé gyatra kérdés, nem is teljesen kérdés
ti mit szoktatok telepíteni,milyen programokat használtok Vistán ?
-
Joker88
őstag
A minden frissítéssel feljavított Windows Vista SP2 tűzfalát mennyire ajánlott otthoni gépen használni ?
Persze antivírus van . Vagy nézzek másik tűzfalat a gépre ? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest