Hirdetés
Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
heaven
tag
Asztali gép és notebook között szeretnék otthoni hálózati megosztást csinálni. A két gép wlan routerrel van összekötve hálóba: az asztali kábellel, a noti wlan-al. Címkiosztás: dinamikus (DHPC), közös munkacsoportban vannak. Az internet működik jól mindkettőn
Találtam néhány oldallal ezelőtt egy jó leírást:
http://prohardver.hu/tema/windows_vista/hsz_28971-28971.htmlMindkét gépen elvégeztem a leírtakat, majd újraindítottam őket.
Viszont csak a notebookon működik jól, ha az asztali gépen szeretném a notit tallózni nem megy be a megosztott mappájába. Hozzáférési jogosultság problémát ír! Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest