- Mikrotik routerek
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Zyxel NAS326
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Thrawn #15012 üzenetére
ez a rendszergazda dolog ez felettébb idegesitő, mikor másik rendszeren telepitett powerDVD-t inditottam volna is ezzela surmó szöveggel jött
csökkentettben is ugyszint elindul de az asztal tartalma akkor is ugyan az.. vagyis semmi.. nem lehet visszahozni a userem? az event logom is megnéztem de hiába nézegetem nem lett jobb..
pedig minden program ott van program filesban meg startmenuben is, amikor meg inditom gépet kéri a passom pharoahem userhez, beirom, welcome gondolkozik, preparing Ur desktop aztán jön a hiba hogy ideiglenes userrel lehetek csak
ez a futtatás rendszergazdaként parancs ez miféle?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Jövedelem
- Mikrotik routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gaming notebook topik
- A GTX 1650 Ti Mobile-lal mérhető össze a Radeon R890M
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest