Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Thrawn #15012 üzenetére
ez a rendszergazda dolog ez felettébb idegesitő, mikor másik rendszeren telepitett powerDVD-t inditottam volna is ezzela surmó szöveggel jött
csökkentettben is ugyszint elindul de az asztal tartalma akkor is ugyan az.. vagyis semmi.. nem lehet visszahozni a userem? az event logom is megnéztem de hiába nézegetem nem lett jobb..
pedig minden program ott van program filesban meg startmenuben is, amikor meg inditom gépet kéri a passom pharoahem userhez, beirom, welcome gondolkozik, preparing Ur desktop aztán jön a hiba hogy ideiglenes userrel lehetek csak
ez a futtatás rendszergazdaként parancs ez miféle?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest