-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi oldalon lévő WIndows 10 eredeti-e, illetve nem fog beleütközni a törvényes vásárlásba. Köszönöm
-
Góliát
őstag
Sziasztok! Windows 10-el kapcsolatban kérdeznék, mégpedig, hogy pin kód nélküli bejelentkezést állítottam be. Kérte, hogy hozzak létre Microsoft fiókot és ellenőrző e-mailt kaptam. Ezt az e-mailt, én okos másik gépen nyitottam meg és az eredeti gépen már nem volt érvényes. Nem enged csak pinkódal való belépésre. Mit tegyek hogy működjön a pinkód nélküli bejelentkezés?
Köszönöm, ha tudtok segíteni!
-
Góliát
őstag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezi, hogy a Win 10 pro 64bit mennyi monitort kezel maximálisan.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- Microsoft Outlook topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Nintendo Switch
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest