-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszwells
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha van megadva a gépen egy microsoft fiók, amihez hozzá van kötve a windows licensz, akkor ezt át lehet-e vinni egy másik fiókra? Jelenleg outlook.hu-s mél van a géphez rendelve, de egy gmailosra szeretném áttenni.
Ugye, ha újratelepítésre kerül a windows, akkor az adott fiókkal belépve aktiválja a windows-t, de ezt át lehet e tenni egy másik emailra? Köszönöm! -
kriszwells
aktív tag
válasz
King Unique #138840 üzenetére
Köszönöm! Sikerült!
-
kriszwells
aktív tag
Sziasztok! Újraraktam a rendszert, csak nem emlékeztem, hogy előzőleg melyik SSD-n volt, így a másikra raktam fel. Miután visszakötöttem az összes meghajtót, látom, hogy a másikon rajta maradt a régi rendszer, amit közben sikerült letörölnöm. De ott maradt a 499Mb és 100Mb-s két is partíció, ezt valahogy le tudom törölni, hogy csak egy sima partíció legyen ezen az SSD-n? Köszönöm!
LÁSD: [kép] -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt meg lehet csinálni, hogy az asztali ikonoknak a bal alsó sarkában ne legyen ott a kis háromszög?
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy a Számológép megnyitáskor ne a nagy méretben nyíljon meg, hanem a kicsiben? Tudom, egy kattintással át lehet váltani, de korábban ha átváltottam, akkor mindig a kicsiben nyílt meg.
-
kriszwells
aktív tag
válasz
King Unique #131952 üzenetére
Köszönöm! Elnézést, nem követem rendszeresen a topikot, van ami kimarad
Kolléga megelőzött (nem én vagyok másik accal)
de akkor úgy járok majd el.
-
kriszwells
aktív tag
válasz
King Unique #131695 üzenetére
Köszönöm a részletes hozzászólást!
Nem Enterprise kiadás. Ez egy könyvtári gép, kis település, jobb híján nekem kell megcsinálni alapon.... a Windows licence kulcsot sem tudom, szóval csak akkor fognék neki, ha valamelyik módszerrel enélkül is rá lehet frissíteni és nem fogja kérni később (ha lehet így)? -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Eredeti Windows 8.1-ről szeretnék Windows 10-re frissíteni a munkahelyi gépen. Megtudom még most tenni, telepítő CD nélkül? Hogyan tudom/érdemes? Ha jól láttam a Windows update menüt írta, de ott nem találom, illetve az Insider-en keresztül... Köszönöm
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Adatszolgáltatáshoz kellene egy programot futtatnom. A régi gép, amin volt már nem indul el. A teleptő CD csak win2000 vagy XP-re engedné feltelepíteni a programot. Próbáltam winyót ki, mostani gépbe be, ami jó lenne, csak alaplapon nincs IDE csatoló....
Valahogy meg lehet oldani, hogy egy XP-t elindítsak a win10 mellett, vagy egy másik meghajtóra felrakni legalább addig, amíg a program feltelepül? -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy új laptopra lett feltelepítve ma egy win 10, és azt mondja uncsim, hogy elvileg már vagy 4 órája csak frissíteni akar. Ez lehetséges?
-
kriszwells
aktív tag
-
kriszwells
aktív tag
Jogos, vegyek meg egy jogtiszta Win 7-et, hogy fel tudjam rakni a 10-et, hogy utána ne használjam a 7-et?
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Nekem is ez a kérdésem, hogy lehet kihasználom ezt a pár napot és frissítek 10-re, de a Win7-em nem jogtiszta, így akkor a 10 se lesz az? Van jogtiszta Win 7 telepítőm de az 32 bites, nekem meg 64-bites kellene a gépre. Ahhoz, hogy jogtiszta 10-em legyen fenn a gépen előtte kell egy jogtiszta 7-et felraknom? Ha loader-el van fent a win7 akkor is nem jogtisztának fogja látni?
Illetve, úgy gondoltam veszek egy 120Gb-os ssd-t és arra, raknám a 10-et, a mostani 1Tb sshd meg lenne tárolónak. Hogy tudok az ssd-re frissíteni? Elsőnek arra fel kell tenni egy win7-et és ráfrissíteni? Vagy van más megoldás, hogy rátelepítsem a 10-et?
Kösz! -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy 32 bites win 7ről lehet 64 bites win 10-re frissíteni?
Van egy jogtiszta 32 bites win 7-em, de a jelenlegi gépemhez 64 bites kell, így jelenleg nem jogtiszta a win 7 van fent. Ha 10-re váltanék 64 bitesre, akkor felraknám a 32est, hogy mégiscsak jogtisztáról váltsak. Remélem megoldható, mert nem szívesen vennék csak azért egy win7et, hogy utána egyből frissítsek 10-re, mikor az ingyenes.
Illetve, ha egy win 7-ről frissítek 10-re, akkor az ahhoz a 7hez lesz kötve, vagy magához a géphez? Szóval ha az éves teljes újrainstalt meg akarom tenni, megtudom majd? Thx! -
kriszwells
aktív tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy 32 bites Win7-ről lehet-e 64 bites Win10-re frissíteni?
Három gépen van itthon Win7, kettőn 32 bites eredeti, egyen pedig 64 bites, csak a Loaderrel aktív. Erre a gépre tennék 64 bit Win10-et, de úgy, hogy előtte megcserélném, hogy ezen legyen az eredeti Win7 de ugye az csak 32 bites, ez nem gond-e?Másik kérdésem, hogy Win 7 alatt működő programok, 10 alatt is mennek simán?
(Lightroom CC, Photoshop CC, Gimp2, Sony Vegas ezek, amik fontosabbak)Kösz!
-
kriszwells
aktív tag
Nem warezolok
de hagyjuk, akkor. Maradjunk annál, hogy eredeti a win 7-em, a kérdés lényegi része, hogy később újra tudom-e húzni, ha mondjuk formázok egyet.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Ha ezzel frissítünk win 10-re, akkor az teljes értékű lesz? Lehetőség van rá, ha nem eredeti a win 7, hanem loaderrel van megcsinálva? Illetve, ha később formázni szeretnék és újra visszatenni az op-rendszert, akkor lesz rá lehetőség, ki lehet írni mondjuk dvd-re, hogy meglegyen később is a telepítő? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest