-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I
tag
@King Unique,
@bandras0226, @kelepce
A Windows Hello bejelentkezés volt a hibás, be volt kapcsolva,
úgylátszik ezt nem szeresse...
Kikapcsolva mindjárt megjelent a jelszó nélküli bejelentkezés lehetősége.A másik problémámra is megtaláltam a hiba okozóját, a Media-Tech vezeték nélküli gamepadom USB-s stickjét ha kihúztam, mindjárt működött a képernyővédő, meg lekapcsolt a monitorom a beállított tétlenségi idő után.
-
King Unique
titán
-
bandras0226
aktív tag
Pedig működik. Most csináltam meg.
A két kapcsoló után elindítod a konzolt, utána beírod a netplwiz parancsot majd enter. Megnyílik a felhasználói fiókok ablak. Ott kiveszed a pipát a jelszókérésből aztán alkalmazásgomb katt. Bekéri a felhasználói neved meg a jelszót kétszer. Megadod majd OK, OK. Újraindít. Örül. -
King Unique
titán
A zárolási képernyő személyre szabása
Tetszőlegesen beállítható fix kép, diavetítés, Windows Reflektorfény, ahol az utóbbi normál esetben eleve naponta frissül. Ha több felhasználói fiók van, akkor is beállíthatók az előbbiek. Valamint ha az a cél, hogy a beállított kép a bejelentkezési képernyőn is megjelenjen, akkor lásd az előbbi leírás végén leírtakat, azaz "A zárolási képernyő képének megjelenítése a bejelentkezési képernyőn beállítás".
-
Geth
veterán
Ütemezett taskot hoznék létre, ahol a program a POWERCFG lenne, argumentumnak pedig ezt adnám meg:
"/X monitor-timeout-ac 0" (idézőjelek nélkül).
Ha laptopról van szó, és akksis timeout is kell, akkor -dc-re végződik a paraméter (de akkor két program típusú action-t kell felvenni az ütemezett task alá).
Magát a taskot berakod mondjuk logonra, és raksz rá delayt (késleltetés).
Szerintem így megoldható script nélkül. -
Peterhappy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest