-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
geri005 #42035 üzenetére
Köszi! De akkor most mégsem megy ebben a formában? Frissítsem inkább le az összes gépet Windows 10-re, majd csináljak tiszta telepítést?
-
szabonagyur
félisten
válasz
geri005 #2265 üzenetére
Amúgy itt hiába sírsz ezen... felvetted a kapcsolatot a Lenovoval, hogy miért nem lehet 64bit-hez frissítést kiadni? Ezt velük lehetne meg esetleg az Asus supporttal megbeszélni, hogy minek így készítették el mivel az Intel más bay trail cucca ami notiban fut ott megy a 64 bit.
-
szabonagyur
félisten
válasz
geri005 #2263 üzenetére
Van egy olyan érzésem ha a 9901 kijött volna nem csak 64bitre akkor nem jöttél volna elő ezzel az egésszel.
És igen számomra ez elég vicces, hogy a kis gépen ilyennel foglalkozik valaki, persze aki szereti hajrá.
De továbbra is a többi platformon sem várják azt el, hogy az amúgy képes hardveren menjenek a konkurens rendszerek, illetve notebook esetében legtöbbször ott a Linux támogatás hivatalosan is, itt nincs.
-
szabonagyur
félisten
-
Tournament
aktív tag
válasz
geri005 #2226 üzenetére
Ezt sajna énse vágom mér van enyi intel cpu gond hogy 64 bitet tudja de mégse megy , általába én gyárilag valami alaplapra vagy bios beállitásra szoktam gondolni . Amit utoljára egyik ismerős hozzot gépet abba se ment egyből a 8.1 --- ga-945gcm-s2c és e7200 cpu volt benne --> ott egy bios update teljesen megfelelt annál a lapnál , azért is szoktam javasolni a "bios updatet" elég sok gépnél csak így birtam rá hogy menyen . A szomszéd srácnak szintén giga lapja van celeron d 331 / E2180 / E2200 cpu-val volt ottis csak update segitet . De a w10 64 bit is ment rajta nemrég teszteltem nála .
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest