- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Nekem csak FHD van, de szerintem ezt nézd meg:
Gép oldalról a színbeállításokat, azaz, hogy milyen formában küldi ki a jelet a megjelenítőnek.
NVIDIA GPU-s gép van most éppen előttem, ott az NVIDIA Control Panel / Display / Change resolution alsó részén NVIDIA color settings kiválasztása után át tudtam állítani RGB és Full kombinációra, mert tudtam, hogy a (HDMI-re kötött) monitorom így várja. (Full helyett Limited például produkálja a fakó színeket, sekély feketét, stb).
AMD esetén is van hasonló beállítás az AMD Radeon Settings alatt.
TV oldalról ha lehetséges, állítsd az adott forrást PC típusúra, ez minden típusnál máshol szokott lenni (ha van ilyen, eddig amiket láttam TV-k, volt erre lehetőség).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest