Új hozzászólás Aktív témák

  • #54072192

    törölt tag

    válasz vlevi #98414 üzenetére

    Ha ilyen sokszor altatod, akkor tényleg feltűnőbb az írás. Ha zavar, akkor ne kapcsold be a hibrid alvást. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy nagyon hasznos tud lenni.

    Tapasztalatom szerint HDD-vel és lassú eMMC-vel is észrevehetően gyorsabban indul a gép. Kikapcsoláskor annyi az egész, hogy a képernyő elsötétedése után még néhány másodpercig nem kapcsol ki. Téged zavar, mert le akarod kapcsolni a konnektort, de úgy általában ez nem érv a HDD-s rendszeren való kikapcsoláshoz.

    Hibajavítani akkor szoktam, ha van hiba. Attól, hogy valakinek a neten gond volt a hálókártyájával, még nem kapcsolok ki egy funkciót a rendszerben. :) Ha valakinél megoldja a gondot, akkor persze, legyen letiltva.

    A dual-bootnál abszolút jogos a kikapcsolása (ha valaki nem akarja a rendszer bootmenüjét használni, vagy Linuxot futtat), de ameddig a kérdező nem használja, addig megint felesleges felhozni ellene.

    Értem, hogy neked miért felesleges, ez rendben van, de mindenki maga döntse el, legyen itt pro és kontra.

    Kékes525: Az inkább nagyon gyenge gépeknél hasznos, egyébként csak látszatra javít (nem kell animációra várni). Van már rá külön kapcsoló, Gépház > Könnyű kezelés > Kijelző > A Windows egyszerűsítése és személyre szabása, ott animációk és átlátszóság megjelenítése a Windowsban. Ez felülírja a Vezérlőpultos beállításokat.

Új hozzászólás Aktív témák