Új hozzászólás Aktív témák

  • wanted5

    őstag

    Sziasztok!

    Segítséget, tanácsot szeretnék kérni az alábbi problémával kapcsolatban:
    Memóriakezeléssel kapcsolatos problémába ütköztem. MemoryLeak szerű a jelenség, azért szerű, mert egyszerűen se a feladatkezelőben, se az erőforrás figyelőben nincs nyoma, hogy mi kezdené felzabálni a memóriát.
    Tehát a jelenség a következő. Bekapcsolom a gépet és ahogy telnek az órák az IDLE memóriahasználat úgy kúszik szépen felfele. 16 GB fizikai memória van. Bekapcsoláskor 1,9-2,2 GB van használatban, úgy hogy már minden elindult, betöltődött aminek kell. Nyilván használom a gépet, böngészek esetleg játszok stb stb, viszont néhány óra elteltével, úgy hogy bezárok minden programot az IDLE memóriahasználat akár 6-7 GB-ra is felkúszik, úgy hogy látszólag nincs megnyitva semmi. Ennek következtében játékkal is fordult már elő, hogy olyan címre akart írni ami már használatban van ezért összeomlott.
    Semmilyen furcsa program nincs a gépen, böngésző, game kliensek, vlc, discord, winrar... kb a szokásos.
    Nagyon sokáig az Oprend-ről töltött Kori féle win volt fent, aztán pár hete úgy gondoltam nem ártana újrahúzni viszont ezúttal a techbench-ről szedtem le az .iso-t. Erre a memória jelenségre 1-2 hete lettem figyelmes. A programokat gyakorlatilag ki tudtam zárni, természetesen ráküldtem egy vírusellenőrzést is, avastot majd aztán egy live eset sysrescue-t, semmit sem találtak. Így ma újraraktam megint ezúttal a windows media creation tool-al készített pendrive-ról, de semmi sem változott.

    Advanced user vagyok, általában találok megoldást minden problémára, de erre egyszerűen nem. Ilyennel még nem találkoztam, amióta windowst használok.

Új hozzászólás Aktív témák