Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz C. s. #90806 üzenetére

    A Shutup 10 "elvileg" minden telemetriát lelő de ha marad bármi ami néha dob jelentést az is megtudja tenni akkor amikor IDLE - passzív módban van a gép és nem bizgerálom épp.

    (telemetriátol én nem félek de ha lehet kikapcsolom de görcsölni nem fogok rajta. A telemetria jelentése: nagy távolságú adatküldés. Igazság szerint a Windows alapban gyűjti saját magának elég megnyitnod az eseménynaplót dugig van mindenféle dologgal ilyen adatokat küld de ezek nyers adatok nem szabadna tartalmaznia személyes dolgokat pl. ha összeomlik a WORD akkor nem küldi el a dokumentumot csak a technikai adatokat. stb.)

    A CD-n kévő driver-ek általában már akkor elavulnak amikor rákerülnek a CD-re és becsomagolják az alaplap mellé, és még ezután is fog állni egy-két hetet-hónapot egy raktárban amíg valaki megveszi :))

    Alap driverek-en amúgy azokat értem amiket a Windows meg tud találni és fel tud telepíteni a számítógép telepítésekor pl. chipset driver, sata driver stb.

    Tipikusan a VGA driver az amit érdemes manuálisan telepíteni, és vannak olyan hardver eszközök amihez csak egy alap driver-t telepít és ha speciális funkciókhoz akarsz jutni akkor telepíteni kell a termék honlapjáról elérhető legfrissebb driver-t pl: hangkártya driver, vagy nekem van egy RAZER egerem és a DPI beállításoz kell egy Synapse nevű program stb.

    A korábban említett Sandboxie problémába nemrég én is belefutottam, talán a 1809-es vagy a 1803-as build nem tetszett neki de már akkor is felajánlotta az aktuális beta driver-t.

Új hozzászólás Aktív témák