Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Cr00py #84573 üzenetére

    Mert a marketingosztály szava erősebb mint a veterán kocka mérnököké. Ők hiába mondanák talán a Pro verzióba nem kéne több mint 1 GB szponzor játék és reklámok, "javaslatok" és tippek és nyaggatni az embert.

    Bizonyára a programozók tudják ha már csinálnak pl. új böngészőt IE helyett, akkor legyen előbb viszonylag jó az Edge, de kiadták teljesen alfa-béta állapotban három éve alapértelmezettnek, mert a fejesek azt mondták. Csak kb. tavaly óta, idén elfogadható már.

    A kockák tudták tesztelni kéne még rendesen a buildeket, a fejesek azt mondták az insider program és a telemetria elég, hát szerintem így siralmas évente kétszer nagyot frissíteni. Bevezették a csendes órák funkciót, de évekbe telt mire hozzácsapták hogy ütemezni is lehessen. Kiadáskor és kb. az AU verzióig egy mezei számológép megnyitására várni kellett az UWP splash screen keretrendszer miatt, most már megnyílik azonnal szerencsére. (a fotó app még mindig tetűlassú és béna)

    Tehát a marketingesek sietnek, most ősszel a dark mode is egy félkész izé lesz. Redditen is csak feedbacket kérnek, ami önmagában káosz a régiós elkülönítés miatt és a tömeg a századik általános szar a csempe javaslatot upvote-olja és a kivett funkciót visszakövetelését, miközben konkrét szembetűnő bugok bejegyzései maradnak árván évekig. Az meg a halálom amikor totál evidens dologra is azt mondják csinálj feedbacket és ha sokan megszavazzák talán egyszer foglalkoznak vele. Ahhoz nem kéne feedback egy Ablakok nevű rendszeren több ablakban is meg lehessen nyitni az UWP alapú cuccokat.

    Amúgy szerintem annak örülni kell, hogy a registry-ben sok mindent meg lehet oldani, a tenforums tutorialokból pedig le is lehet tölteni készen a .reg fájlokat.

Új hozzászólás Aktív témák