Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr00py

    senior tag

    válasz janos666 #81507 üzenetére

    Világos. :)

    Én már rég letettem a 1803-rol. Visszaraktam a 1709-t, azóta nincs semmilyen gondom. Új verzióval többet én nem próbálkozom. Majd, ha kijön az RS5, majd rápróbálok az RS4-re. Az a pár új ( számomra amúgyis haszontalan ) új funkció nem ér annyit, hogy folyamatosan csak szívjak vele. Ez működik, stabil, ahogy kell. A funkciófrissítéseket elhalasztottam max 365 napig ( eddig leeht max ) így csak a 1709-hez kapom meg a cu-kat. Probléma megoldva.

    Egyébként elég csak törölni a legutóbb telepített frissítést, az egész egy pár perces művelet.

    Sajnos annyi féle konfiguráció van, annyi féle programokkal/driverekkel, hogy eléggé lutri ez, hogy kinek mi jön elő. Mint korábban is olvasható volt, van akinek a 1803 is tökéletesen működik, illetve mások csak szívnak vele, szóval biztosat elég nehéz mondani. Más opciót én nem tudok, amivel egyszerűen, könnyen megtudakolható lenne-e, hogy maga a frissítés okozott-e "lassulást" vagy netán másvalami.

    Hotfix drivert én sem szoktam felrakni ( Ha csak a hibában nem vagyok érintett ) A GF Experience nem is jelzi külön ezeket, ezért is böngészem a tenforum-t néha-néha. Van ott más egyéb szoftvernek is topikja, ami néha jól jöhet. :)

Új hozzászólás Aktív témák