Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz #71043776 #80244 üzenetére

    Sok dokumentum esetén is az eddigi módszert használnám: Wordben recent documents látszik minden. Ha megnyitott weblapok kellenek akkor Edge-ben a projekthez félretett tabok gomb, és OneNote mentések. Talán majd a "Sets" funkció hasznosabb lesz ősszel. Ötletként nem rossz, csak jobban át kellett volna gondolni. Quiet Hours funkció jut eszembe: három éve bevezették, én fogtam a fejem automatikus ütemezést miért nem lehetett? Most 2018 tavaszán került ez be. Egyszerű, magától értetődő dolog és mennyit kellett várni rá. Kíváncsi leszek az idővonalhoz mikor lesznek opciók. Szerintem sokat nem kellett volna gondolkozni rajta kivétel opció legyen és mitől függ milyen program jelenik meg benne. Jelenleg több zavart okoz mint hasznot.

    HDD felébresztése verziókon átívelő bosszantás, a gyors elérés, áruház háttérben frissítése, karbantartás, vizsgálat, Windows frissítések keresése bármi felébreszti. Nekem óránként percre pontosan ugyanakkor, próbáltam lemezkezelőben felfüggeszteni, eszközkezelőben tiltani végül fogtam lehúztam tápról. (csak tárolt adatok vannak rajta nem használom rendszeresen)

    1803 Edge szövegdoboz bug őrjítő volt a topikjában esett róla szó, azt se értem hogyan hozták össze. Oldalbetöltés megakadására, lassúság ellen próbáltam: kikapcsolni adblockert, Cloudfare DNS helyett saját ISP, nem használt. Vissza 1709-re és tudok netezni és gépelni Edge-ben. (kár a YouTube még mindig szánalmas rajta)

Új hozzászólás Aktív témák