Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Buckey #79259 üzenetére

    Egy XP-nál talán rendben is volt de ma már ez nem ajánlott, akár eszközillesztőnek is tehet fel egy frissebbet a netről stb. Sőt már az sincs mint pl. a windows 7-nél hogy ha mondjuk pár órán belül nem dobsz fel a friss telepítés után egy külső kergetőt akkor sír hogy kapcsold be a MS Security Essential-t vagy valami ilyen néven futotta védelmet. A windows 10 már "világrajötte" utáni első másodpercekben is védve van, sőt a tálcáról elérhető pajzs ikonról elérhető a biztonsági központban kikapcsolhatóak ezek a dolgok is mint a smart screen sajnos még hasznát SOHA sem láttam.

    Komplikato

    Aktiválva van az OS-ed akkor mi a gond? Gondolom az is PRO verzió? Örülj és használd a kulcsot ami így megmaradt meg tedd el hátha fog még kelleni.
    Amúgy lehet ilyen amit leírtál pont pár hozzászólással korábban volt egy olyan hogy a srác kivette a gépből a vidikarit és másikat tett bele de ettől elszállt az aktivációja később visszatette a régi kártyát de már így sem volt jó. Az a tanács az ilyen problémák elkerülésére hogy MS fiókkal legyen használva a gép és akkor a fiókhoz rendeli hozzá a kulcsot (persze OEM-nél a géphez is gondolom de ha van MS fiók akkor több hardver variálást elfogad mint e nélkül.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák