Új hozzászólás Aktív témák

  • egykori

    őstag

    Az április 30-i nagy frissítés a saját gépemen sikerült, de a nejem Lenovo Z70-es laptopján nagyon megszenvedtem vele. Úgy tűnt már végzett a frissítéssel, bejött rendesen minden és működött is. Ám később egy újraindításnál már nem volt hajlandó elindulni, a Lenovo felirat után egy ideig homokórázott, azután fekete képernyő. Innen negyedóra várakozás után sem ment tovább, úgy kellett legyilkolni.
    Végül a sokadik kísérlet után a gépen van egy OneKey gombocska, amivel nagy nehezen, bizonyos javítások árán sikerült életre kelteni.

    Ma, már azt hittem, hogy a múltkori eset csak rémálom volt, de nem! Most is szépen felállt a rendszer, de biztos ami biztos, újraindítottam. Sajnos megint fekete képernyő lett a vége. Ám, a harmadik próbálkozás után ismét a OneKey gombot kellett használni, és érdekes módon az ott választható normál indításra elindult a rendszer, de a telepítést 80%-tól folytatva. Végül is most ismét rendesen működik a laptop, de félek, egy hónap múlva a havi frissítéskor ismét eljátssza a fekete halált.

    A fentieket azért írtam, hogy volt-e másnál is ilyen probléma, és esetleg volna-e javaslat, hogy a jövőben elkerülhető legyen. (A saját gépem most is hibátlanul frissített.)

Új hozzászólás Aktív témák