Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz TRob1 #77791 üzenetére

    Mintha ugyanarról beszélnénk, azt írtam hogy van pár eset - hibás működés hiányzó driver/funkció - amikor opció manuálisan feltenni egy drivert az ujjlenyomat olvasó drivere beleesik a hibás driver opcióba, tehát ebben egyetértünk, gyakorlatilag ugyanazt mondjuk.

    Ha egy rendszer friss telepítés után fagyásokat, hibákat produkál akkor ha az eseménynaplóból kiderül mi lehet a gond akkor természetesen érdemes telepíteni a friss drivert/drivereket de akkor itt is egyetértünk hiszen ez is beleesik a hibás driver opcióba.

    DE ha egy friss telepítés után hónapokkal is stabilan működik egy rendszer akkor arra friss driver-t telepíteni inkább kockázatos, mint érezhető előny jelentő megoldás.

    Hangsúlyozom ezt a hardverek vezérlőire értem. Oprendszert mindig naprakészen haszanálom, és az egyéb programjaimat is. Nem használok olyan programot sem amit már nem fejlesztenek/ rossz irányba indult el a fejlesztés pl:
    - anno windows 7-en a daemon tools-t használtam de nagyon elfajzott ezért átálltam a clone drive-ra de a windows 10-hez már van beépített lemezkép kezelő
    - μTorrent-et használtam még régen de ahogy kezdett tele lenni reklámokkal nekem is kezdett tele lenni vele a t.k.m ezért kukáztam sokan visszaáltak a 2.2.1.-es 7(!) éves verziójára én inkább a naprakész qbittorrentet használom megelégedéssel.
    A sort lehet még folytatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák