Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz Cs1csó #76478 üzenetére

    Semmi köze a 1803-nak a .NET 3.5-öt bekapcsolhatóságához. Évek óta létező hiba több más winnél is (aszem 8-nál meg vmi szerver verzánál is létezett). Lásd MS oldala ezzel kapcsolatban. (hirtelen nem tudom a linket, de megkeresem, pill)

    szerk: Itt is van. (A probléma akkor fordul elő, amikor a Microsoft .NET-keretrendszer 3.5-ös verzióját Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 1709-es verziójú, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 vagy Windows Server 2012 rendszert használó számítógépre próbálja telepíteni.)

    Tehát kva régóta létező "problem". ;)

    ui: Ezek meg hogy csak Softpedia, meg csak hiv. megjelenés után meg egyéb csak-csak-csak... Ezek ilyen berögződések. Mint pl. ha vki ördögtől valónak tartja a nightly/beta...stb. nevezetű appokat. Miközben sokszor stabilabbak, de kb. minden esetben többet nyújtanak mint a stabilnak kikiáltott.
    Ha lehetett, mindig előbb telepítettem a Win updateket mint a hiv. megjelenés, és érrrrdekessss módon, sosem baxtam rá, soha nem volt problémám. És eddig még soha nem volt friss win10 install a gépemen ennek ellenére. Hoppá.

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák