Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Geth #75631 üzenetére

    "This PC alatt, kétszer nem kell"
    Na, ez az. Hogy a kettő nem ugyanaz.
    A libraries egy összefoglaló rész, ahol pl. a képek, videók, zenék több könyvtárból összefogva egységes mappaszerkezetben jelennek meg.
    Vannak pl. dokumentumaim a szokott helyén, de van pár giga a onedriveon, néhány a google driveban, és a ThisPC alatt csak a szokásos dokumentumok vannak, ahol én túl sok dolgot nem tárolok. Ellenben a Onedrive, Guglidrájv dolgaimat jó, ha egyben látom.

    Az pedig, hogy van, akinek megy, van akinek nem, az sajnos ilyen. Nagyrészt nekem is működik, és az itt olvasott kínlódásokból szerencsére engem a nagyrésze elkerült (eddig), de azért én is láttam már jópár furcsaságot.

    Az pedig, hogy változás az UWP felületen, arra már a fejlesztők is azt mondják, hogy inkább ne változtassanak rajta. Annyiszor átvariálták már, hogy nehéz követni. Pl. Win8 alatt a Metro felület fixen teljesképernyős appokat jelentett, amik a háttérben nem futottak, ún. tombstone módban le voltak állítva, a csempékre is speciális szabályok vonatkoztak. Aztán persze látták, hogy ez ótvar úgy ahogy van, és jött a kettéosztható képernő, de egy desktop gépen ez se jó semmire, mostmár ablakban futnak az UWP appok. Talán egy ideje már nem variálják annyira, valószínűleg ők se erőltetik olyan nagyon. Csak a Fluent design-t, ami (szerintem) szintén nem egy telitalálat megjelenítés.
    Az UWP még mindíg szenved attól, hogy komoly alkalmazást oda nem bírnak írni.
    És már senki sem akar. Ha lenne pártíz, száz millió telefon használó, akkor életképes lehetne az UWP, de mivel csak néhányszáz elvetemült használja még a windowsos telefonját, így nincs értelme arra semmilyen programot írni. Xboxra sem fejleszt senki. Érdemes átnézegetni az alkalmazásboltot, jelentős részben a windows8-ra elsőként megírt metro appok vannak fenn, újdonság alig.

Új hozzászólás Aktív témák