Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz quailstorm #74504 üzenetére

    köszi, egy cseppet se aggódom emiatt. Csak szerintem akkor lenne a baba, ha akkor is működne, amikor maga a laptop offline állapotban van, tehát nem csatlakozik hálózathoz. Csak azért, mert annyi rossz indulatú programot fosnak ki napi szinten, hogy az ember 2x is meggondolja valóban szükséges neki megadni a jelszót. Persze tudom nem mindenkinek fontos a biztonság. De én nem akarom megvárni amíg valami okosság kellemetlen helyzetbe nem hozz. Mert utána nem győzi az ember helyre állítani.

    Egyébként bocs hogy bele szólok itt a nagy update vitába. De hogy őszinte legyek nem igazán értem lakossági szinten miért kapcsolják ki emberek, és miért ódzkodnak tőle ennyire. Sajnos pont ez a magatartás okozz másoknak kellemetlenséget, mert legtöbb esetben ilyen eszközök árasztják támadnak más ember eszközét.
    Még nagyvállalati környezetben ahol több ezer alkalmazást használnak, ott megértem. Mert egy ilyen update, be tud kavarni más programok megfelelő működésében. De ott viszont elég komoly infrastruktúra van kiépítve ahhoz, hogy a rendszergazdák tudják tesztelni, mielőtt terítik wsus-on keresztül.

Új hozzászólás Aktív témák