Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz #19482368 #74493 üzenetére

    Mindig kell, hogy legyen offline megoldás, emiatt ne aggódj. Sőt, biometrikus és kétlépcsős azonosítás mellett is kötelező hogy legyen egy jelszós belépési lehetőség.

    (#74495) rgeorge: köszi az infót. Szerencsére nem volt rá szükségem, de megjegyeztem, hátha kellbár az erőszak miatt helyet se nagyon tudtam csinálni, 9GB-tal neki nem vágtam volna alapesetben ilyennek...

    (#74498) twofatcat: á, megérkezett Mr. Clean Install barátunk. Nem, nem fért volna bele, egész hétvégém ráment volna, és még utána lehetett volna hívogatni a gameloft customer caret, hogy be tudjak jelentkezni. Nem csak 1db böngésző van a gépemen. Win7-em XP-m 2010 óta nem lett újratelepítve, és azok tartalmaznak olyan szoftvert is, aminek megszűnt a támogatása (Nokia firmware flasherek), tehát újratelepíteni se lenne triviális. Ezért nem vagyok odáig meg vissza a build upgrade-től, mert potenciális hibaforrás.

    (#74496) vampire17: virtualizált környezetben Microsoft Edge böngésző használata esetén igen, amúgy nem. Hardvergyorsítással hogy állunk a gépedben? Mi van benne milyen driverrel? Böngészőben próbáltad már kinyomni a hardvergyorsítást?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák