Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Sziasztok!

    Újratelepítettük unokaöcsém gépét, az Edge hiba miatt, hogy az nem töltött semmit, s így a microsoft store se ment, s semmilyen vírusírtó nem tudta rendbe hozni (adwcleaner stb), nos 5 órába telt mire mindent a legapróbb részletekig visszaállítottunk a gépen, frissítések fent, s ugye a macrium reflect free-vel klónozni akarjuk a C: megjajtót, hogy ha bármikor elcsesződik a gép a jövőben akkor legalább ne kelljen újra 5 órát szenvedni az újratelepítéssel. Erre mire mondom ,hogy végre minden jó, kék halállal kifagyott a már a gép többször, (kernel security check failure) hibakóddal.
    Agyam el dobom, eddig sose csinált ilyet a gép, így kár is klózoni mert hibás. Gyanakodom a driver boosterre, mert lefuttattuk, és mindent drivert frissített.

    S itt kérdezném, hogy mennyire jó ez a driver booster? Mert frissített sok ilyet is , hogy USB gyökérhub, meg ICH7 stb, amiknek egész eddig a windows adott egy 2006- ban kiadott illesztőprogramot, ugye a szokásost.. na most a booster ezeknek adott egy 2013 -as Intel drivert. Lehet ez okozza a gondot? Ezeket inkább hagyni kell a 2006-os microsoft driverekkel futni a gépen? (Aztán próbáltuk visszaállítani a gépet rendszer-visszaállítással ,de rendre azt írja a végén, hogy nem sikerült a gépet visszaállítani, így lehet megint újratelepítés lesz a vége ha nem sikerül megoldani).

Új hozzászólás Aktív témák