Új hozzászólás Aktív témák

  • Dromi

    tag

    Sziasztok!

    Van egy nagy gondom, miután ingyen lehetett win8-ról 10-re fríssiteni átváltottam rá. Semmi próbléma nem volt vele eddig. Az össszes alap driver fent volt (alaplap, vga, hangkártya...).

    Múlthéten viszont az történt, hogy az összes webes böngészőnél kiírta, hogy nincs net, 2 napig azt hittem, hogy rossz a modem. Újra akartam tenni a rendszert mert már jó egy éve nem tettem, mert elhatároztam, hogy nem teszem újra, csak nem volt net, erre észrevettem, hogy van seed. Megnéztem az összes böngészőt megint nincs net - erre Edgé-nél volt, na mondom ez totál vicces. Ami még elöjött a fagyáson kívúl az az, hogy előtte 1 nappal a vírusírtó (AVG-eddig bevállt) és a QCQ Defram nevű szoftvert nem tudam megnyitni, nem töltötte be az ablakot.

    Ezenkívűl nem tudtam belépni a pincoddal, mintha nem ismerte volna fel a billentyűt. aztán újra akartam indítani és ekkor lefagyott, mert várhattam volna órákig akkor sem állt volna le -- reset és újraindult, ekkor mindig felismerte a billentyűt és örültem.

    A másik fagyás akkkor történt amikor sikerült belépni, és rákattintott a tálcán lévő iconra - azonnal lefagyott, nem lehetett csinálni semmit, ki akartam jelentkezni, és ott is lefagyott. -- reset megint.

    A harmadik amikor egymás után történt meg a két dolog -szóval 2 reset után sikerült csak használni.

    Azt hittem, hogy az egyik szoftver törölt vmi regisztrit vagy vmi fontos cuccot +vírusos a rendszer. Tegnap előtt újratettem az egészet (Win10-t) elég gyorsan az új telepítővel. Feltettem, az egér, vga+hangkártya driverét, alaplapot kihagytam, mert még a pendrive is megjavult, minden oké volt. Hagytam, hogy frissítse magát a rendszer. Másnap, előjött ugyanaz a fagyás. Plusz amikor le akartam menteni édesanyám könyvjelzőit bejött egy üzenet- erre rákerestem az derült ki hogy vmi regisztri virusos lett vagy a Logitech legujabb drivere, ami adatot halászik.

    Tegnap újratettem megint 1-2 óra alatt megvoltam mindennel, tökéletes működött, megint hagytam, hogy frissítse magát a rendszer. Logitechnél egy korábbi drivert raktam fel -az megoldotott. Erre az előbb be akartam lépni, és megint előjött ugyanaz a próbléma, most átraktam egy másik usb-re a billentyűt, de szeintem megint le fog fagyni így vagy úgy ha be akarok lépni.

    Mit lehet ezzel csinálni? Tegyem fel megint és vegyem ki az autó frissítést vagy vmi őtlet? Mert nem akarom 1 vagy 2-szer egymás után resettelni mindig. Nagyon idegesítő ez az egész. A lényeg az hogy egészen a múlt hétig semmi gond nem volt de 2-szer tettem újra a Windost és ugyanaz van.

    Feltettem a Nortont 1 hónapra (ccleaner, egér, vga, hangkártya, qbitorrenten kivűl semmit.)

    A Win8 az eredeti volt- szóval azzal sem volt gond. Win 10 Home van.

    Jó lenne ha valamit tudnátok ez űgyben segíteni, kösz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák