Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz C. s. #42379 üzenetére

    Sziasztok!

    Némi szenvedés után végre mostanra sikerült átállnom a Tizeskére. Igen, sejtem, hogy ez errefelé nem nagy hír. :D Azért írom le a tapasztalataimat, hogy másnak egyszerűbb legyen, ha még belevág hónap végéig. Ezt speciel szívesen láttam volna az első hozzászólásban. (Nem piszkálódásnak, hanem építő kritikának szántam.)

    Végül késő este (negyed 11-kor) rájött a Windows, hogy miért akadt el. Annak ellenére, hogy az elején azt írta, megejti a rendes rendszerfrissítést a W10 letöltése előtt, ezt mégsem tette meg, és ez okozott egy 1 napos galibát. Mire újra gépközelbe jutottam, ez az ablak fogadott:

    Tehát mindazoknak, akik még csak tervezik az átállást, azt javaslom, előtte ellenőrizzék a frissítéseket, töltsék le és telepítsék is úgy, ahogy illik. Ha ez kész, akkor, és csakis akkor fogjanak hozzá a W10 letöltéséhez. Miután ezt csináltam, mindenféle segédeszköz nélkül, teljesen zökkenőmentesen sikerült letöltenem és telepítenem. A c:\$WINDOWS.~BT\ mappába rakta, amit letöltött. Kezdetkor azt írta, hogy ennek a mérete több, mint 3 gigabájt lesz. Végsősoron igaz, mert a 7768 mega valóban több egy "picikével" :D.
    Újraindítás után kb. 1 órahosszáig telepítgetett, majd betöltött szépen. Ezután a fönt említett mappa mérete 4602 megabájtra zsugorodott.

    Kérdés:

    A $WINDOWS.~BT törölhető vagy szükség van (lehet) rá?
    Próbáltam rákeresni, de a Riost meghülyítette. :D Nem bírja a trükkös karaktereket? Így legalább láttam egy szép szivárványt az éjszaka közepén! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák