Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    A Windows 10 natívan kezeli a veszteségmentes hangformátumokat? Tegnap frissítettem, és ma valamiért kíváncsiságból behúztam a WMP-be egyet, és legnagyobb meglepetésemre megszólalt. Csak a Foobar volt telepítve olyan program, ami lejátszik flac formátumot, és az nem telepít rendszerszintű codec-et.

    Melóban, fősulin már használtam Windows 10-et, de suliban csak 1-2 dologra, ott nem volt idő ismerkedni vele, melóban is épp hogy csak 1-2 gépre már az került. Nekem tetszik ez a minimalista dizájn, XP-n, Vistán, Windows 7-en is telepítéskor az volt az első, hogy az alap W98 stílust beállítottam. A W8-ban is tetszett ez az irányvonal. Most még puritánabb, ráadásul az alapszín szép sötét szürkés, megy a monitoromhoz, házamhoz, egeremhez, de még az egérpadhoz is. :)

    Ami fura, hogy az Eszközkezelőben megjelent egy Rendszer és tömörített memória nevű folyamat, ami Windows 8.1-en még nem volt. El is foglal jelenleg 440 Mb-ot a memóriában, bár szerintem ez eddig is ott volt, csak nem jelent meg így az Eszközkezelőben.

    [ Szerkesztve ]

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák